Αμέσως μετά την κλήρωση – τιμωρία της μισητής συμπολίτισσας με την Μπαρτσελόνα τους ήρθε το… λουκούμι που λέγεται Ολυμπιακός!

Δεν είναι υπερβολή. Λογικό να ήθελαν οι περισσότεροι τον Πειραιώτη έφηβο, ακόμη περισσότερο οι «μπέμπηδες» που έχουν ένα κολασμένο πρόγραμμα εκείνη την εποχή. Γιατί έτσι στραβά όπως ήρθαν τα πράγματα για την μετά Φέργκιουσον εποχή στην ομάδα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας θεσμός με προοπτική, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσουν και τη συμμετοχή τους σε αυτό και την επόμενη σεζόν. Κι είναι πιο εύκολο να το πετύχουν εάν πλασαριστούν σε μια από τις θέσεις που οδηγούν σε αυτό μέσω του πρωταθλήματος, παρά εάν κερδίσουν το τρόπαιο.

Οι όποιες ελπίδες του Ολυμπιακού βρίσκονται εκτός από τη δική καλή εμφάνιση και στο πρόγραμμα βουνό που έχουν οι μπέμπηδες σε αντίθεση με αυτούς που μάλλον περίπατο κάνουν σε κάθε αγώνα στο πρωτάθλημα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου η Μάντσεστερ πηγαίνεις το Λονδίνο για το ματς με την Αρσεναλ στο πρωτάθλημα.
Τρίτη 25 του μήνα παίζει με Ολυμπιακό στο Φάληρο
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου εκτός έδρας ματς με την Κρίσταλ Πάλας
Σάββατο 1η Μαρτίου ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Σίτι
Σάββατο 8 Μαρτίου εκτός έδρας ματς με την Γουέστ Μπρομ
Τετάρτη 19 Μαρτίου ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδό της
Σάββατο 15 Μαρτίου νέο ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Λίβερπουλ

Τώρα υπολογίστε ότι στις 5 Μαρτίου είναι επίσημη μέρα για εθνικές ομάδες. Η Αγγλία παίζει με τη Γεωργία, αλλά και όλοι σχεδόν οι διεθνείς της ομάδας θα πρέπει να μετακινηθούν για κάποια φιλικά με τις χώρες τους….

Ο ΠΑΟΚ

Δεν ήταν η χειρότερη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ. Όσο βουνό κι αν ακούγεται το όνομα «Μπενφίκα» ο καλός ΠΑΟΚ με τη συνδρομή του Βίτορ και του Κατσουράνη που την ξέρουν καλύτερα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ο δυνατός στα εκτός έδρας ματς ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τη άστρο του σ’ αυτά. Αντίθετα θα πρέπει, εάν θέλει να προκριθεί, να βελτιώσει τις επιδόσεις του μέσα στη Τούμπα. Πάντως γενικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνεται ευρωπαϊκή ομάδα. Αν περάσει την Μπενφίκα θα βρει Τότεναμ ή Ντιέπρ. Τους Άγγλους όχι μόνο τους έχει αντιμετωπίσει, αλλά τους απέκλεισε κιόλας…

Πηγή: pamesports.gr