Τα μηχανάκια της AGB για μια ακόμα Τρίτη «έδειξαν» Αλ Τσανίρι, παρά το γεγονός ότι στο MEGA η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα μεγάλο παιχνίδι έπαιρνε την πρόκριση από την Τσέλσι για την επόμενη φάση της διοργάνωσης του Champions League.
O Λαζόπουλος «παίζει την μπάλα του» ακάθεκτος στην ελληνική τηλεόραση. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 21:00 έως τις 22:00 το «Αλ Τσαντίρι» είχε 45,7% τηλεθέαση, ενώ η εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» στο MEGA και η έναρξη του αγώνα στο ίδιο διάστημα είχαν 11,5%. Στη συνέχεια στις ώρες 22:00 με 23:00 ο Λαζόπουλος είχε 47,2% και το παιχνίδι του Champions League ανέβηκε στο 15,8%.
Όταν η εκπομπή του Λαζόπουλου τελείωσε το παιχνίδι έφτασε μέχρι το 19%, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι εξαιρετικά ήταν τα νούμερα που έκανε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα και μέχρι τις 24:00 που έφτασαν στο 22,9%.
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο