Πάλεψε η Λεβερκούζεν, αλλά...

Οι Γερμανοί μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και μόλις στο 3΄προειδοποίησαν με το σουτ του Τσαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σαμ με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1 και έδωσε ελπίδες πρόκρισης στην Λεβερκούζεν. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς αμέσως η Παρί ανέβασε ρυθμούς και στο 13' ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά του Μαρκίνιος!

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ συνέχισε να πιέζουν και στο 18' είχαν δοκάρι με τον Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο η Λεβερκούζεν στο 27' έχασε τεράστια ευκαιρία για να μπει και πάλι στο... κόλπο της πρόκρισης, όταν αστόχησε σε πέναλτι. Τελικά, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τον Καβάνι όμως στο 38' να χάνει μοναδικό τετ α τετ.



Γκολ, κόκκινη, πρόκριση!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί μπήκε αποφασισμένη και στο 53' με σουτ του Λαβέτσι εντός περιοχής, μετά από ωραίο συνδυασμό, έκανε το 2-1 και καθάρισε την πρόκριση. Στην συνέχεια το ματς έγινε ανοιχτό, με φάσεις και από τις δύο πλευρές, ωστόσο στο 68' αποβλήθηκε με κόκκινη ο Τσαν για «θέατρο» και κάπου εκεί τελείωσε και η παράσταση. Η Παρί έσβησε τη μηχανή και το ματς έμεινε στο 2-1.


Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Ζαλέ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντινιέ, Ραμπιό, Καμπάιγ, Παστόρε, Καβάνι (85' Καμαρά), Λαβέτσι (62' Μόουρα), Ιμπραΐμοβιτς (72' Μενέζ)

Στον πάγκο: Ντουσέζ, Άλεξ, Μάξουελ, Τιάγκο Μότα

Λεβερκούζεν (Σάμι Χίπια): Λένο, Ντονάτι, Βόλσαϊντ, Τοπράκ, Γουαρδάδο, Ρόλφες, Ράιναρντς (78' Βάγκενερ), Τσαν, Σαμ (67' Μπράντ), Ντερτιγιόκ, Κάστρο (67' Σον)

Στον πάγκο: Λομπ, Χίλμπερτ, Κίσλινγκ

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)