Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αποψινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ συγκέντρωνε η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Γαλατά, καθώς το 1-1 έδινε... ελπίδες και στους Τούρκους, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο και οι παίκτες του είχαν διαφορετική άποψη.

Οι «μπλε» μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και παρότι απέναντί τους είχαν τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον οποίο αποθέωσε όλο το γήπεδο, δεν... λυπήθηκαν κανέναν. Μόλις στο 4ο λεπτό με ωραία ανάπτυξη η μπάλα έφτασε στον Ετό, ο οποίος με σουτ από κοντά νίκησε τον Μουσλέρα και έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και τελικά στο 42', μετά από εκτέλεση κόρνερ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ με κοντινό σουτ του Κέιχιλ μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι «έκατσε» στο σκορ πρόκρισης και βλέποντας πως η Γαλατά ήταν σε κακή μέρα, δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο και μετά τις αλλαγές έψαξε και το τρίτο γκολ, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν βρήκε δίχτυα.
 

ΣΚΟΡΕΡ: 4' Ετό, 42' Κέιχιλ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 40' Οσκαρ, 58' Ιβάνοβιτς – 19' Μέλο, 67' Ντρογκμπά, 90+' Ινάν

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκαρ (81' Σίρλε), Αζάρ, Γουίλιαν (90+' Κάλας), Ετό (85' Τόρες).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέγες, Σεντζού, Καγιά, Εμπουέ (77' Χάιροβιτς), Μέλο, Ινάν, Σνέιντερ, Γεκτά (67' Μπαλτά), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ (54' Μπουλούτ).


Όποτε ήθελε ο Κριστιάνο...

Στο άλλο ματς της βραδιάς μεταξύ της Ρεάλ και της Σάλκε δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον, καθώς στην Γερμανία οι Μαδριλένοι είχαν νικήσει με 6-1. Έτσι λοιπόν, οι γηπεδούχοι ήταν... χαλαροί από το πρώτο λεπτό, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 21' άνοιξε το σκορ και έγραψε το 1-0 σε μία ανύποπτη φάση. Οι Γερμανοί ωστόσο αντέδρασαν και 10 λεπτά αργότερα μείωσαν με τον Χούγκλαντ.

Το ματς έληξε ισόπαλο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη ο Κριστιάνο αποφάσισε να... φορτσάρει. Στο 74' έκανε το 2-1, ενώ στο 75' έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε κενή εστία και στην εξέλιξη της φάσης ο Μοράτα έγραψε το 3-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο άσο να φεύγει νευριασμένος που δεν έκανε χατ τρικ.

 

ΣΚΟΡΕΡ: 21', 74' Κριστιάνο Ρονάλντο, 75' Μοράτα / 31' Χόκγλαντ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 58' Ιγιαραμέντι / 79' Παπαδόπουλος

ΡΕΑΛ (Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Ράμος (70' Καραβαχάλ), Κοεντράο, Νάτσο, Αλόνσο (46' Καζεμίρο), Ισκο, Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Χεσέ (8' Μπέιλ), Μοράτα.

ΣΑΛΚΕ (Κέλερ): Φέρμαν, Χόογκλαντ, Χέβεντεζ (59' Παπαδόπουλος), Μάτιπο, Κολασίνατς, Μέιερ, Ντράξλερ, Αϊχάν (81΄Αϊχάν), Νόιστετερ, Ομπάσι, Χούντελαρ (46' Ζάλαϊ).

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr