Ο Ολυμπιακός άξιζε να περάσει. Ναι, άξιζε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι επειδή αδικήθηκε, ούτε γιατί έχασε τα άχαστα.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν αδικήθηκαν στο Ολντ Τράφορντ, όπως ήθελε να μας πείσει με ενοχλητική επιμονή η Δημόσια Τηλεόραση. Και για να μην το κουράζουμε, το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Χολέβας, ήταν απλά ...πέναλτι. Ο αμυντικός των ερυθρολεύκων πέφτει επάνω στον αντίπαλο, τον πετάει κάτω με τα χέρια μέσα στην περιοχή και η άσπρη βούλα είναι τόσο φυσική συνέχεια, όσο και ο τελικός προορισμός της μπάλας από τη στιγμή που ο φαν Πέρσι θα εκτελέσει.

Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή για τους πρωταθλητές. Από την πρώτη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Μανωλάς, πριν ακόμα συμπληρωθεί το πεντάλεπτο. "Καπάκι" ήρθε η δεύτερη κίτρινη και στη συνέχεια το άγαρμπο μαρκάρισμα του Χολέβα, που σηματοδότησε την αρχή του τέλους. Η ομάδα του Μίτσελ, παρόλα αυτά, δεν τα παράτησε. Έδωσε τη μάχη της σε όλο το γήπεδο με πρωτεργάτη τον Τσόρι Ντομίνγκεζ που απέδειξε ότι είναι για μεγάλα παιχνίδια και πως μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα για 1-2 χρόνια ακόμα.

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο gazzetta.gr