Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Παρί, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό μετά από λάθος διώξιμο του Τέρι, ο Λαβέτσι με υπέροχο σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το γκολ αυτό πάντως δεν... πτόησε τους Λονδρέζους, οι οποίοι βγήκαν μπροστά στα επόμενα λεπτά και τελικά στο 27' μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Όσκαρ από τάκλιν του Τιάγκο Σίλβα και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αζάρ, ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 40' ο σκόρερ της Τσέλσι πλάσαρε ελάχιστα άουτ σε μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 43' ο διαιτητής δεν «ενέδωσε» στις φωνές των γηπεδούχων για πέναλτι στον Καβάνι από μαρκάρισμα του Κέιχιλ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν πολύ καλός και οι φάσεις ήταν λιγότερες. Στο 61' όμως, από ένα φάουλ για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Ζοζέ Μουρίνιο, η Παρί πήρε και πάλι... κεφάλι στο σκορ. Ο Λαβέτσι με σέντρα έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Νταβίντ Λουίζ μη μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1!

Από το γκολ και μετά οι Παριζιάνοι, παρότι έχασαν στο 61' τον Ιμπραϊμοβιτς που τραυματίστηκε, έπαιξαν έξυπνα, κράτησαν μακριά από την εστία τους την Τσέλσι και στο τέλος έκαναν... το μεγάλο χτύπημα. Στο 84' ο Καβάνι προειδοποίησε με σουτάρα που έφυγε μόλις άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Παστόρε πέρασε όλη την άμυνα της Τσέλσι και με ωραίο σουτ από πλάγια έγραψε το τελικό 3-1. Το σκορ αυτό δίνει σημαντικό προβάδισμα στην Παρί, αν και με τον Ζοζέ Μουρίνιο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

 

Οι συνθέσεις

Παρί Σεν Ζερμέν (Μπλαν): Σιρίγκου, Ζαλέ, Άλεξ, Σίλβα, Μάξγουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς (68' Λούκας).

Τσέλσι (Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λουίζ, Γουίλιαν, Οσκάρ, Αζάρ, Σίρλε (59' Τόρες).