«Νομίζω ότι στο πρώτο μισάωρο παίξαμε κάπως αμυντικά και αφήσαμε χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερη τύχη. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε και συγκέντρωση. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει παίξει επίσημα παιχνίδια, για εμάς αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς, άρα θεωρώ πως είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία σήμερα», είπε αρχικά ο Κροάτης άσος μετά τον αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια, για το τι υπόσχεται για τη ρεβάνς, ανέφερε: «Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι συγκεκριμένο. Θα κάνουμε όμως το καλύτερο δυνατό, το σίγουρο είναι πως η Λεωφόρος θα φλέγεται και πιστεύω να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη φετινή σεζόν, απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έκανα προετοιμασία. Αισθάνομαι πολύ καλά και περιμένω τη φετινή χρονιά, πιστεύω πως θα έχουμε καλή πορεία και θα παίξουμε κι άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αυτό θα δημιουργήσει δυσκολίες στο πρωτάθλημα βέβαια, αλλά έχουμε ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ και θα υπάρξουν ευκαιρίες για όλα τα παιδιά, πιστεύω πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα και περιμένω με ανυπομονησία τη σεζόν».

Τέλος, για το πότε θα μιλήσει… ελληνικά, υποστήριξε: «Ελπίζω στο τέλος της φετινής σεζόν. Η αλήθεια είναι πως έχω βελτιωθεί πολύ, καταλαβαίνω τους συμπαίκτες μου όταν μου μιλούν ελληνικά, οπότε πιστεύω πως θα τα καταφέρω προς το τέλος να σας μιλήσω»!