Facebook Pixel Πως ανεβαίνει στο Β' γκρουπ ο Ολυμπιακός;
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-07 11:10:00

Πως ανεβαίνει στο Β' γκρουπ ο Ολυμπιακός;

Πως ανεβαίνει στο Β' γκρουπ ο Ολυμπιακός;

Ποιοι είναι οι ισχυροί και οι αδύναμοι της κλήρωσης των πλέι οφ του Champions League; Πώς έχουν διαμορφωθεί τα γκρουπ δυναμικότητας των ομίλων και ποιες ομάδες πρέπει να αποκλειστούν για να ανέβει στο Β' γκρουπ ο Ολυμπιακός; Διαβάστε αναλυτικά...
 

Με την ολοκλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League το βράδυ της Τετάρτης, διαμορφώθηκαν πλήρως τα γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης των πλέι οφ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στους ισχυρούς στο μονοπάτι των πρωταθλητών έχει τοποθετηθεί ο ΑΠΟΕΛ, που όμως δεν θα έχει εύκολο έργο με όποια εκ των Μάριμπορ, Λέγκια, Σλόβαν, Μάλμε και Όλμποργκ να κληρωθεί. Μαζί του στους ισχυρούς βρίσκονται οι Ζάλτσμπουργκ, Στεάουα, ΜΠΑΤΕ και Λουντογκόρετς.

Όσον αφορά στους μη πρωταθλητές, η πρόκριση της Ζενίτ έριξε στους αδύναμους την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μαζί με Λιλ, Κοπεγχάγη, Σταντάρ Λιέγης και Μπεσίκτας. Ισχυροί, εκτός από τους Ρώσους, είναι επίσης η Άρσεναλ, η Πόρτο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Νάπολι.

Τον αποκλεισμό δύο εξ αυτών των ομάδων (εκτός της Νάπολι) επιθυμεί ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ανέβει ένα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Γ' γκρουπ και αν αποκλειστούν τουλάχιστον δύο εκ των Άρσεναλ, Πόρτο, Ζενίτ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, τότε θα σκαρφαλώσουν στο Β' γκρουπ, όπου θεωρητικά τους περιμένει ευκολότερη κλήρωση.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags