Το κράξιμο στον ρέφερι του ματς ανάμεσα στη Μάλμε και τον Ολυμπιακό (2-0), Σεργκέι Καράσεφ, δεν έχει τελειωμό στη Ρωσία.
Ιστοσελίδα στην πατρίδα του διαιτητή που έκανε "εγκλήματα" χθες σε βάρος των Ερυθρολεύκων εκτιμάει πως ίσως το παιχνίδι της Σουηδίας να είναι το τελευταίο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
"Ίσως μετά από ένα τέτοιο λάθος, το συγκεκριμένο ματς ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό για τον Καράσεφ", αναφέρει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα "sport.business-gazeta".
"Ο Σεργκέι Καράσεφ στο 56ο λεπτό του αγώνα της Μάλμε με τονν Ολυμπιακό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 δεν έδωσε πέναλτι εναντίον των Σουηδών. Αντί γι΄ αυτό έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη, της ελληνικής ομάδας, για θέατρο. Σημειώστε πως ο Καράσεφ είναι ο μόνος Ρώσος διαιτητής που συμπεριλήφθηκε στη λίστα της ΦΙΦΑ, από την οποία θα επιλεγούν οι διαιτητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018", γράφει από την πλευρά της η ιστοσελίδα "rg.ru" που έκανε ειδικό θέμα για τον ανεκδιήγητο διαιτητή.
XAMOΣ στο YouTube (57 εκατομμύρια views) με το ερωτικό βίντεο Σεφερλή-Τσαβαλιά! Δείτε το ΕΔΩ
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο