Facebook Pixel Μ. Τσόχος για Ολυμπιακό: Τώρα κινδυνεύει να βγει και 4ος!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-02 22:02:00

Μ. Τσόχος για Ολυμπιακό: Τώρα κινδυνεύει να βγει και 4ος!

Μ. Τσόχος για Ολυμπιακό: Τώρα κινδυνεύει να βγει και 4ος!

Ναι μπορεί να φωνάζει για το πέναλτι που δεν του δόθηκε, αλλά και μία-δύο περιπτώσεις που οι παίκτες της Μάλμε θα μπορούσαν να δουν κίτρινη κάρτα για σκληρά μαρκαρίσματα.

Κυρίως όμως πρέπει να φωνάζει στους παίκτες του ο Μίτσελ και μάλιστα με ένα ερωτηματικό για έναν-δύο από αυτούς, αν έχει νόημα να τους φωνάζει.

Με λίγα λόγια όσο και να φωνάξει στον Ελαμπντελαουί και τον Μποτία είναι ικανοί να κάνουν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει έως τώρα; Και οι δύο μέχρι τώρα μοιάζουν πολύ λίγοι γι’ αυτό το επίπεδο, και αυτό φάνηκε και με την Ατλέτικο, απλά τότε η επίθεση του Ολυμπιακού είχε κρύψει τα δικά τους προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τα δικά του λάθη, τη δική του τραγική ανασταλτική λειτουργία, η οποία θύμισε πολύ το μακρινό παρελθόν του, αλλά και την αδυναμία του να σκοράρει. Δεν το έκανε ούτε στο πρώτο ημίωρο που ήταν κυρίαρχος, αλλά ούτε και στη συνέχεια του ματς, όταν πήρε πολλά ρίσκα.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ο Ολυμπιακός όχι απλώς πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά έτσι όπως δημιουργήθηκε η κατάσταση, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τους Σουηδούς για να τερματίσει έστω τρίτος. Διότι σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να έχει νικήσει την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης και να τερματίσει τέταρτος.

Βεβαίως αυτή τη στιγμή η κατάσταση παραμένει ρευστή. Ο Ολυμπιακός όμως έχασε τη μεγάλη του ευκαιρία και για να τα καταφέρει πρέπει να γεννήσει άλλη. Με αποτέλεσμα στο Τορίνο ή τη Μαδρίτη. Καθόλου εύκολο...

Ναι υπάρχει και το σενάριο της έδρας και των τριών νικών εντός που μπορούν να του χαρίσουν πρόκριση, αλλά αν έχει χάσει σε Μαδρίτη και Τορίνο δεν βλέπω πολύ πιθανό τον τρόπο με τον οποίο θα αποκλειστεί η Ατλέτικο ή η Γιουβέντους.

Οπως και να έχει, ο Ολυμπιακός για αυτό το επίπεδο δεν ήταν καθόλου καλός στο ματς και όταν από τη Μάλμε τρως διψήφιο αριθμό ευκαιριών καλό είναι να δεις πώς θα θωρακιστείς για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags