Facebook Pixel "Κανένα θέατρο, πεντακάθαρο το πέναλτι"
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-02 21:53:00

"Κανένα θέατρο, πεντακάθαρο το πέναλτι"

"Κανένα θέατρο, πεντακάθαρο το πέναλτι"

Άναυδος με την κίτρινη κάρτα που πήρε για θέατρο στον αγώνα με την Μάλμε εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τους Σουηδούς μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των "ερυθρόλευκων", ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πέναλτι που δεν έδωσε ο Ρώσος διαιτητής, φάση που του επέφερε την κίτρινη κάρτα για... θέατρο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είχαμε την ευκαιρία με ένα καθαρό πέναλτι -που νομίζω πως ήταν και αποβολή- να σκοράρουμε, κάτι που θεωρώ πως θα άλλαζε το παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν και άτυχοι αλλά νομίζω πως κάναμε κάποια λάθη. Όλοι μαζί κάναμε κάποια λάθη και δεχθήκαμε ορισμένα γκολ που δεν θα έπρεπε να δεχθούμε.

Κίτρινη για θέατρο και δεν το σκέφτηκε. Την έδωσε πολύ εύκολα. Δεν το πίστευα με την αντίδρασή του. Δεν το πίστευα όταν έβγαλε την κίτρινη. Ήξερα ότι ήταν πέναλτι καθαρό. Τι να πω πραγματικά. Έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το πιστεύω πως δωρίσαμε ένα παιχνίδι με την Μάλμε, στο οποίο μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς και να ήμασταν τώρα με 6 πόντους.

Πρέπει να μαζευτούμε λίγο. Να δούμε τι κάναμε μέσα στην εβδομάδα. Ήρθαμε εδώ και παίξαμε πιο καλά από την Μάλμε. Δείξαμε πως το θέλαμε το ματς. Σε όλα τα παιχνίδι αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Δεν πάμε να κλέψουμε τη νίκη. Ήμασταν άτυχοι που δεν ήρθε κάποιο γκολ. Σίγουρα δείχνουμε πως σε κάθε ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ πως είμαστε καλή ομάδα.

Σήμερα όμως μας πήγαν όλα στραβά. Για τον κόσμο εμείς θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που ήρθαν. Σίγουρα το χειροκρότημά τους έδειξε πως αναγνώρισαν την προσπάθεια που κάναμε. Εμείς θα τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια την προσπάθεια του κόσμου».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags