Facebook Pixel Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Γκατούζο για Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-04 12:56:00

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Γκατούζο για Ολυμπιακό!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Γκατούζο για Ολυμπιακό!

Τι είπε σε ιταλικό Μέσο ο προπονητής του ΟΦΗ για τους "ερυθρόλευκους";

Ο Γκατούζο κλήθηκε να μιλήσει στο "Tuttosport" το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, σχολιάζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" πια με τον τρόπο που παίζουν δεν είναι... ελληνική ομάδα!

"Ο Μίτσελ είπε ότι θα παίξει για τη νίκη και αυτό θα κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει μια νοοτροπία νικητή. Μέσα σε δύο χρόνια ο Μίτσελ έχει αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού. Δεν είναι πλέον μια... ελληνική ομάδα. Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής με γνώσεις.

Έφερε την ισπανική φιλοσοφία παιχνιδιού. Του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι, να κρατάει μπάλα, να ανεβάζει τον ρυθμό και να επιβάλει το παιχνίδι του", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε σε ερώτηση για τον εφιάλτη του Αλέγκρι, τον Τσόρι Ντομίνκες:

"Συνδυάζει την καταπληκτική τεχνική του με τη διάθεση να δουλέψει για την ομάδα. Μετά υπάρχει και ο Κασάμι. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε στο πρώτο ματς. Ο Μίτσελ τον έχει βελτιώσει πολύ. Βέβαια, η Γιουβέντους είναι πιο ισχυρή ομάδα".

Για την πίεση στη Γιουβέντους, είπε: "Η Γιουβέντους έχει περισσότερη ποιότητα. Το έδειξε και στην Αθήνα, όπου τη σταμάτησε μόνο ο Ρομπέρτο και η μεγάλη δόση τύχης του αντιπάλου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags