Facebook Pixel Τι λέει ο τύπος; Πάλι προκαλεί τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Μάλμε!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-08 13:08:00

Τι λέει ο τύπος; Πάλι προκαλεί τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Μάλμε!

Τι λέει ο τύπος; Πάλι προκαλεί τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Μάλμε!

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Άγκε Χαρέιντε εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το Champions League.

«Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο να χάσει κι αυτό είναι πολύ καλό για μας. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει την πίεση. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους το Σάββατο. Μπορεί να νιώθουν κάποια ανασφάλεια. Έχουν τη συνήθεια να χάνουν κάθε χρόνο ένα ματς στην έδρα τους στο Champions League και μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να χάσουν την Τρίτη», τόνισε ο Νορβηγός προπονητής.

Παράλληλα, αποκάλυψε: «Έχω ένα μυστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσω. Το σκέφτηκα πολύ πριν το χρησιμοποιήσω. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει», ενώ για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, που από τις αρχές Νοεμβρίου δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, είπε: «Όλοι οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Το ιατρικό τιμ και οι γυμναστές έκαναν πολύ σημαντική προσπάθεια στη διάρκεια της απραξίας μας για να τους κρατήσουν σε καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags