Η Σαχτάρ έμεινε με 10 παίκτες από 3ο λεπτό και η Μπάγερν νίκησε 7-0 στο Μόναχο, έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Μόλις στο 3` λοιπόν ο Γκέτσε «κέρδισε» το πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Κούτσερ! Ο Μίλερ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έτσι οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι από πολύ νωρίς.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όπως είναι φυσικό η Σαχτάρ δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει, με τους Γερμανούς από την άλλη να… σφυροκοπούν συνεχώς και το δεύτερό τους γκολ να έρχεται στο 34’ με τον Μπόατενγκ. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα συνέχισαν να βρίσκονται στη μεγάλη περιοχή των Ουκρανών, ωστόσο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.

Παρά το ξεκάθαρο προβάδισμα που είχαν από το πρώτο μέρος, οι Βαυαροί δεν σταμάτησαν ούτε στο δεύτερο, με αποτέλεσμα στο 52’ το σκορ να είχε φτάσει ήδη στο 4-0. Όμως, ούτε το –ήδη- μεγάλο σκορ «φρέναρε» την Μπάγερν, καθώς εκμεταλλευόμενη την… ανυπαρξία των φιλοξενούμενων, ανέβασε κι άλλο το δείκτη στο 63’ (5-0) και στο 75’ με τους Μπάντστουμπερ και Λεβαντόφσκι. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να βγάζουν το πόδι από το… γκάζι, αλλά ο Γκέτσε στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το… μαρτυρικό 7-0 για τους Ουκρανούς.