Facebook Pixel Μεγάλη κίνηση από Αναστασίου!
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-28 23:59:00

Μεγάλη κίνηση από Αναστασίου!

Μεγάλη κίνηση από Αναστασίου!

Πώς ο προπονητής των «πράσινων» κατόρθωσε με μία φαινομενικά τρελή επιλογή να αλλάξει τη ροή του αγώνα και να φτάσει στην ανατροπή απέναντι στη βελγική ομάδα. 
 

Τα εύσημα για τη σημερινή νίκη δεν μπορούν παρά να αποδωθούν στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έδωσαν και την ψυχή τους, παίζοντας για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Όμως θα πρέπει να γίνει ειδική μνεία και στο κοουτσάρισμα του Γιάννη Αναστασίου που πήρε ρίσκα και με τις κινήσεις του δικαιώθηκε από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των Πράσινων όταν είδε τα σκούρα με την αποβολή του Σάντσεθ, αποφάσισε να βγάλει από το ματς τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, Σωτήρη Νίνη, και να περάσει στο ματς τους Λαγό και Τριανταφυλλόπουλο.

Αυτή η κίνηση του Έλληνα κόουτς άλλαξε τον ρου του αγώνα στην επανάληψη, αφού ο Τριανταφυλλόπουλος πήγε στο πλάι του Ταυλαρίδη και οι Κουτρουμπής, Λαγός και Ζέκα ήταν η τριάδα του κέντρου (είχε βγει και ο Ατζαγκούν) που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στο Τριφύλλι.

Κι αυτό γιατί οι τρεις τους συμμάζεψαν τη μεσαία γραμμή που δεν πατούσε καλά στο πρώτο μέρος, δεν επέτρεψαν πολλές επιθέσεις από τον άξονα για τους Βέλγους και φυσικά δικαίωσαν με αυτό τον τρόπο τον Αναστασίου που ρίσκαρε με την έξοδο του εξαιρετικού Νίνη, προσδίδοντας πειθαρχία και συγκέντρωση, στοιχεία που οδήγησαν στη μεγάλη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κωλόφαρδος ο Παναθηναϊκός!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags