Facebook Pixel Ο εξυπνότερος Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-29 12:45:00

Ο εξυπνότερος Παναθηναϊκός

Ο εξυπνότερος Παναθηναϊκός

Ο Αντώνης Κατσαρός σχολιάζει τη μεγάλη νίκη του "τριφυλλιού" κόντρα στην Μπριζ.

Όταν στο ποδόσφαιρο ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορείς να διαχειριστείς καταστρέφεσαι. Ο πιο έξυπνος Παναθηναικός των τελευταίων ετών αποφάσισε να διεκδικήσει στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μπριζ ό,τι το αγωνιστικό του μέγεθος στην παρούσα φάση του επιτρέπει. Γι αυτό και άφησε στην άκρη το όνομά του, ξέχασε πως λέγεται, αδιαφόρησε για την ιστορία του στην Ευρώπη και κινούμενος στη λογική της επιβίωσης δεν πήρε τελικά απλά μία νίκη αλλά έδειξε κι ότι η πρόκριση εξαρτάται πλέον μόνο από τον ίδιο. Κατάφερε έναν σπάνιο ευρωπαικό άθλο, με χαμένο πέναλτι, δέκα παίκτες και το σκορ από νωρίς εις βάρος του.

Η τακτική συμπεριφορά του δευτέρου ημιχρόνου είναι για σεμινάριο και αποτέλεσε εξαίρεση αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη καθώς οι φίλαθλοί δεν έχουν μάθει σε τέτοιες περιπτώσεις να υποστηρίζουν τις τακτικές που επιβάλλουν οι συνθήκες και πάντοτε δυσανασχετούν. Οι οπαδοί του τριφυλλιού ωστόσο δεν το έκαναν διότι μπήκαν μαζί με την ομάδα στη λογική της συντήρησης του χρυσού αποτελέσματος, το οποίο κρατήθηκε χάρη στη συνέπεια των ποδοσφαιριστών, την υπομονή του κόσμου και την επέμβαση επιπέδου - Μπουφόν του Στέφανου Κοτσόλη.

Το πιο μεγάλο όπλο για τη ρεβάνς του Βελγίου, μεγαλύτερο και από το 2-1 της Λεωφόρου είναι η ωριμότητα αυτής της ομάδας, η οποία αποκαλύφθηκε περίτρανα στις δυσκολότερες στιγμές του γεμάτου απρόοπτα παιχνιδιού. Αυτή που από μόνη της υπενθύμισε τα σπάνια κατορθώματα του Παναθηναικού στην Ευρώπη, χωρίς να χρειαστούν βεβιασμένες προσπάθειες γι αυτό στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αυτή η ομάδα, χωρίς να είναι έτοιμη ακόμα δήλωσε με την εμφάνισή της στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν πως από φέτος δεν μπορεί κανείς να την βγάλει από τους στόχους της εάν δεν κάνει λάθη από μόνη της. Γιατί απέκτησε και ένα ακόμη πολύ σπουδαίο νέο όπλο. Πιστεύει στον εαυτό της.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags