Facebook Pixel Ο Μαζουακού εκδικείται τον Μαρινάκη;
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-17 15:08:00

Ο Μαζουακού εκδικείται τον Μαρινάκη;

Ο Μαζουακού εκδικείται τον Μαρινάκη;

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την περίεργη στάση του Γάλλου στο ματς με τη Μπάγερν.
 

Με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός-Μπάγερν είναι περιττό να ασχοληθείς. Ακόμη κι αν δυσκολεύτηκαν οι Γερμανοί έφτασαν στο τέλος σε ένα σκορ που ήταν το αναμενόμενο, λόγω της διαφοράς κλάσης των δύο ομάδων. Ο μόνος ίσως που δεν το κατάλαβε αυτό ήταν ο Σιόβας αλλά… Σιόβας είναι οπότε του το δικαιολογείς. Άλλωστε κάθε φορά που βλέπει μικρόφωνο αυτό το παλικάρι δίνει ρεσιτάλ. Στα θετικά του Ολυμπιακού από το συγκεκριμένο ματς, η αντιμετώπιση του προπονητή του. Δεν φοβήθηκε τη Μπάγερν και αυτό δείχνει σωστή νοοτροπία, την οποία οφείλουν να αξιοποιήσουν οι Πειραιώτες.

Από την άλλη, το πιο αρνητικό της βραδιάς, περισσότερο ίσως και από το 3-0, ήταν η στάση του Μαζουακού. Ο Γάλλος μπακ, με τον τρόπο που αγωνίστηκε ήταν σαν να ήθελε να εκδικηθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το γεγονός ότι δεν τον έδωσε στη Ρόμα, την Ίντερ ή όποιον άλλον χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κι αν στα αμυντικά του καθήκοντα έχει μια κάποια δικαιολογία, λόγω της παρουσίας του Τσόρι (που δεν μαρκάρει ούτε τοίχο) στην πλευρά του, οι μηδέν στα όλα μεταβιβάσεις του και το γενικότερο στιλάκι του σε ένα τέτοιο ματς, δείχνουν εμφανή έλλειψη διάθεσης και ενδεχομένως «χαλασμένο μυαλό». Τα επόμενα ματς θα κρίνουν του λόγου το αληθές. Σε κάθε ωστόσο περίπτωση, με αυτόν τον Μαζουακού, οι ερυθρόλευκοι χάνουν ένα από τα βασικά τους όπλα.

Υγ. Χρυσό βατόμουρο στον σπίκερ της ΕΡΤ που μόλις προηγήθηκε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ της Άρσεναλ είπε την ατάκα «τα καλά νέα έρχονται από το Ζάγκρεμπ για τον Ολυμπιακό»… Καλά νέα;

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags