Ο λόγος, είναι ο φόβος των ανθρώπων της UEFA, για τους οπαδούς της κροατικής ομάδας, με την αστυνομία να ήταν από την πρώτη στιγμή αρνητική, ως προς την επιβεβαίωση για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με την πιθανότητα που υπήρχε, να μην υπάρξουν οπαδοί του Ολυμπιακού.
Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε πλέον, καθώς έγινε γνωστό, πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τους «ερυθρόλευκους».
Η αμετακίνητα αρνητική θέση της αστυνομίας της Κροατίας, αλλά και η έντονη ανησυχία της UEFA, οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.
Αυτό σημαίνει, πως και στην επόμενη αγωνιστική, την τέταρτη για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα συμβεί το ίδιο, με τους «ερυθρόλευκους» να μην δώσουν εισιτήρια στους Κροάτες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο