Δεν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν τελικά δω στον όμιλό του πρώτο τον Ολυμπιακό και δεύτερη την Μπάγιερν. Προσοχή, για μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι ντε και καλά θα γίνει έτσι, αλλά ειλικρινά δεν θα εκπλαγώ, αν τελικά ο Ολυμπιακός τερματίσει πρώτος στο όμιλό του.

Μα θα μου πείτε, ρε, Γεωργίου, είναι δυνατό να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που απομένουν, ακόμα και την Μπάγιερν μέσα στο Μόναχο; Οποιος έχει μάτια βλέπει. Ο Ολυμπιακός, πέρα από το ότι φέτος είναι πολύ βελτιωμένος και δουλεμένος και πέρα από τη συνέπεια του και το πάθος του, έχει παράλληλα και μια τρομακτική, μια ασύλληπτη εύνοια. Σου δίνει την εντύπωση, ότι πρέπει να είναι διαβασμένος από παππά!!! Ή, από αρχιμανδρίτη ή, από δεσπότη, ή, από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Δεν εξηγείται, αλλιώς. Η γη να γυρίσει ανάποδα, ό,τι κάνει του βγαίνει. Και ό,τι κάνει ο αντίπαλός του, δεν του βγαίνει με τίποτα.

Ευλογημένο πράγμα η εύνοια. Με τίποτα δεν πολεμιέται. Σε έχει πάντα στον αφρό και στέλνει τον άλλον στα Τάρταρα και στον Καιάδα.

Χθες ο Ολυμπιακός δεν ήταν εντυπωσιακός, όπως στο παιχνίδι με την Αρσεναλ. Τον ενδιέφερε περισσότερο να κρατήσει τον κώλο του παρθένο και αφού γλίτωσε δύο φορές με τα δοκάρια που είχε η Δυναμό, ήλθε σε εντελώς ανύποπτο χρόνο ο Ιντιεγιε και μ’ένα πανδύσκολο γκολ έβαλε άλλους τρεις πόντους στο σακούλι του. Προηγουμένως ο αραπάκος είχε χάσει το πανεύκολο και μετά έβαλε το πανδύσκολο. Το διάβασμα από τον παππά, που λέγαμε προηγουμένως... Πηγή: Real.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ραπτόπουλος για τη διαφορά Μπερμπάτοφ-Ιντέγε! (ΒΙΝΤΕΟ)