Facebook Pixel "Θεός" ο Σίλβα, τρομερή δήλωση για Μπάγερν!
Ποδόσφαιρο
| 2015-11-05 01:15:00

"Θεός" ο Σίλβα, τρομερή δήλωση για Μπάγερν!

"Θεός" ο Σίλβα, τρομερή δήλωση για Μπάγερν!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 την Ντιναμό και βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Μάρκο Σίλβα να είναι εμφανώς ικανοποιημένος και να ετοιμάζεται από τώρα για την Μπάγερν!

«Χαίρομαι που η ομάδα πέτυχε κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει, όπως οι τρεις σερί νίκες στο Champions League. Είναι δείγμα ότι βελτιωνόμαστε. Όμως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο. Για να πάρεις 9 βαθμούς σε αυτή τη φάση του Champions League δεν είναι δύσκολο. Η κλήρωση ήταν δύσκολη για μας, αλλά το πιστέψαμε, το προσπαθήσαμε και τώρα είμαστε σε αυτή τη θέση», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για την αλλαγή του Πάρντο, που πέτυχε τα δύο γκολ, είπε: «Η ομάδα μας χρειαζόταν μια ενίσχυση μετά το χαμένο πέναλτι. Ήταν λίγο χαμένα τα πράγματα κι έπρεπε να δώσουμε το σύνθημα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Πάρντο μπήκε πολύ καλά, μας βοήθησε πολύ και είναι ένα σημάδι ότι ένας παίκτης που έρχεται από τον πάγκο μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά σε μια νίκη. Ήμασταν ομάδα, αποδείξαμε πως είμαστε ομαδικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, παρότι χάσαμε το πέναλτι συνεχίσαμε ενωμένοι. Μπορεί ένας παίκτης να έβαλε τα δύο γκολ, αλλά όλη η ομάδα ήθελε τη νίκη, πάλεψε γι’ αυτή και την πήρε».

Τέλος, ερωτηθείς αν φοβάται την Μπάγερν που διέλυσε με 5-1 την Άρσεναλ, απάντησε: «Φόβο δεν αισθάνομαι, δεν συνηθίζω να λέω πως φοβάμαι, ούτε τον Γκουαρντιόλα, ούτε τίποτα. Η Μπάγερν αυτή τη στιγμή είναι αν όχι η κορυφαία, μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και σίγουρα θα κινδυνεύσουμε στο Μόναχο. Όμως θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και θα δούμε τι θα συμβεί».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags