Facebook Pixel Έτσι απαντούν οι Ολυμπιακοί στους Παρτιζάνους! Συνθήματα στα σέρβικα απόψε στο Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-02 18:17:00

Έτσι απαντούν οι Ολυμπιακοί στους Παρτιζάνους! Συνθήματα στα σέρβικα απόψε στο Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)

Έτσι απαντούν οι Ολυμπιακοί στους Παρτιζάνους! Συνθήματα στα σέρβικα απόψε στο Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δεν θα αφήσουν έτσι τις ύβρεις που ακούστηκαν στο Βελιγράδι, στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι αλήθεια, ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Παρτιζάν στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ εχθρική. Οι οπαδοί της ομάδας του Βελιγραδίου πέταξαν αντικείμενα προς τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας και από θαύμα δεν χτύπησε κανένας.

Που οφείλεται αυτή η έχθρα; Μα φυσικά στο γεγονός, ότι οι Παρτιζάνοι έχουν αδελφοποιηθεί με τους ΠΑΟΚτσήδες και οι Ολυμπιακοί με τους οργανωμένους του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα στο πρώτο ματς του Βελιγραδίου, οι Σέρβοι τραγούδησαν παοκτσήδικα υβριστικά συνθήματα κατά των «ερυθρόλευκων», στα ελληνικά.

Απ' ότι φαίνεται οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν θα αφήσουν το γεγονός να περάσει έτσι. Ήδη έχουν προετοιμαστεί αυτές τις ημέρες για τον επαναληπτικό με την Παρτιζάν το βράδυ της Τετάρτης. Στα χέρια του sportdog.gr έπεσε ένα φυλλάδιο, το οποίο έχει μοιραστεί σε μέλη ερυθρόλευκων κλαμπς, ούτως ώστε να μάθουν τα λόγια απέξω. Πρόκειται για συνθήματα του Ερυθρού Αστέρα στα σέρβικα.

Για το περιεχόμενό του θα σας γελάσουμε. Εξάλλου είναι διατυπωμένα σε ελληνικό αλφάβητο, οπότε δεν έχουμε την ευκαιρία να τα μεταφράσουμε στο google translate και να μάθουμε τί λένε...

Δείτε τη φωτογραφία που ανακάλυψε το sportdog
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags