Facebook Pixel Μεγάλη "μάχη" με Χάσι στο Ρέντη - Γιατί "την έπεσε" στους παίκτες του - Ατελείωτες οι φωνές του κόουτς!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-15 10:15:00

Μεγάλη "μάχη" με Χάσι στο Ρέντη - Γιατί "την έπεσε" στους παίκτες του - Ατελείωτες οι φωνές του κόουτς!

Μεγάλη "μάχη" με Χάσι στο Ρέντη - Γιατί "την έπεσε" στους παίκτες του - Ατελείωτες οι φωνές του κόουτς!

Τον δικό του... αγώνα δίνει ο Κοσοβάρος προπονητής τις τελευταίες μέρες και εν όψει του πρώτου ματς με τη Ριέκα. Γιατί κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα και τι θέλει να αποφύγει;

Να τελειώσει την υπόθεση-πρόκριση από το πρώτο ματς θα επιχειρήσει την Τετάρτη το βράδυ στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, με τον Μπεσνίκ Χάσι να έχει δώσει σαφή εντολή στους παίκτες του να μην... αναστήσουν τη Ριέκα.

Πραγματικά, όπως σημειώνουν στον Ρέντη, δεν θα μπορούσαν να βρουν την πρωταθλήτρια Κροατίας σε χειρότερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι κάτι που ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί, αν θέλει να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, έχει μια χρυσή ευκαιρία την Τετάρτη να κατακτήσει μια ευρεία νίκη μέσα στο «σπίτι» του και να μην αγωνιά για το πώς θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στα δύο στρατόπεδα την επόμενη εβδομάδα.

Στη Ριέκα «τρώγονται» μεταξύ τους μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ντέρμπι του πρωταθλήματος και οι σπόντες πάνε... σύννεφο. Ο τεχνικός της ομάδας, Ματίας Κεκ, είπε δημόσια ότι κάποιοι παίκτες του σκέφτονται μόνο τη μεταγραφή και ότι καλό θα ήταν να πάνε να του το πουν για να μην τους υπολογίζει.

Επίσης, αναφέρεται διαρκώς στην ανάγκη να μείνει η ομάδα ενωμένη και παραδέχεται ότι όχι μόνο οι καταστάσεις και η πίεση αυτή είναι πρωτόγνωρες για τον ίδιο, αλλά και ότι επί των ημερών του η Ριέκα δεν έχει παίξει τόσο κακό και ανοργάνωτο ποδόσφαιρο.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν σοβαρά θέματα τραυματιών και ανέτοιμων παικτών και σύμφωνα με τα τελευταία νέα, συνολικά έξι ποδοσφαιριστές αναρρώνουν από τραυματισμούς, δίνοντας μάχη με το χρόνο για να προλάβουν το πρώτο ματς...

Ολα αυτά, βέβαια, θα μπορούσαν να «κοιμίσουν» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να τους κάνουν να αισθάνονται ήδη νικητές. Όμως, ο Χάσι δεν σταματά να... φωνάζει ότι η Ριέκα θα έρθει στην Ελλάδα για να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, όπως συνολικά και η μάχη της πρόκρισης.

Ο Κοσοβάρος είναι άριστος γνώστης των συνθηκών που επικρατούν σε νοκ άουτ ματς καλοκαιριού, ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του βρίσκεται ακόμα μακριά από το 100% κι από εκείνο που ο ίδιος σχεδιάζει και θέλει να βλέπει και γι' αυτό δίνει τη... μάχη του εντός των τειχών του Ρέντη, ώστε να μην πάρει κανείς το ματς αψήφιστα και να μην επιτρέψουν οι παίκτες του στη Ριέκα να αναστηθεί και να σηκώσει τώρα κεφάλι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags