Facebook Pixel Τρελή έκπληξη Χάσι με Φορτούνη και τεράστιο ρίσκο; - Τι γίνεται με τον Έλληνα αστέρα, ποιος τον "τρώει"...
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-21 12:45:00

Τρελή έκπληξη Χάσι με Φορτούνη και τεράστιο ρίσκο; - Τι γίνεται με τον Έλληνα αστέρα, ποιος τον "τρώει"...

Τρελή έκπληξη Χάσι με Φορτούνη και τεράστιο ρίσκο; - Τι γίνεται με τον Έλληνα αστέρα, ποιος τον "τρώει"...

Ποια είναι τα δεδομένα στον Ολυμπιακό, λίγο πριν την κρίσιμη ρεβάνς κόντρα στη Ριέκα. Τι σκέφτεται να κάνει ο Κοσοβάρος προπονητής- Το Sportdog.gr έχει ρεπορτάζ από του Ρέντη.

Πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη στην Κροατία είναι ο Ολυμπιακός, με τον Μπεσνίκ Χάσι να έχει ένα πλήρες ρόστερ στα χέρια του προκειμένου να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο για να κατακτηθεί η πολύ σημαντική πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλα ερωτηματικά δεν φαίνεται να υπάρχουν στα πλάνα του Κοσοβάρου προπονητή, ο οποίος θα επαναφέρει σίγουρα στην 11άδα τους Ρομαό, Ζιλέ, Οφόε, Μπεν και Καρσελά και θα διατηρήσει σε αυτήν τους Καπίνο, Ρέτσο.

Από εκεί και πέρα, σαφές προβάδισμα για να ξεκινήσουν στα άκρα της άμυνας έχουν οι Ελαμπντελαουί και Κούτρης, καθώς ξεκουράστηκαν στο ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα. Όμως, κανείς δεν μπορεί να... ξεγράψει εύκολα τους Φιγκέιρας, Μίλιτς, που τα πήγαν πολύ καλά κόντρα στους «βυσσινί».

Σε κάθε περίπτωση όμως, το μεγάλο δίλημμα για τον 45χρονο προπονητή του Ολυμπιακού είναι ένα: ποιον από τους Φορτούνη, Μάριν ή Σεμπά να αφήσει στον πάγκο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. 

Οι τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις, με τον Σεμπά να είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίσημα φετινά ματς των πρωταθλητών και είναι λογικό να χρειάζεται «ανάσες», αν και δεν «έβγαλε» 90επτο ούτε στο πρώτο ματς με τη Ριέκα, αλλά ούτε και κόντρα στη Λάρισα.

Το μεγάλο ρίσκο με Φορτούνη

Είναι εμφανές πάντως, ότι ο Χάσι δεν θέλει να τον αφήνει στον πάγκο, καθώς ο 25χρονος κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο δεν έχει εύκολο το γκολ και σε ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες αυτή του η αδυναμία μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική...

Στο μεταξύ, αν ο τεχνικός του Ολυμπιακού επιλέξει να ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή του Βελιγραδίου τότε το πιθανότερο είναι να αφήσει εκτός στο ξεκίνημα του ματς τον Φορτούνη και να τον ρίξει στη... μάχη πιο μετά, όπως έκανε στο πρώτο ματς με τη Ριέκα στο Φάληρο.

Πάντως, ο «Φορτού» είναι πολύ «ανεβασμένος» την περίοδο αυτή, έχοντας ήδη συμμετοχή στα 5 από τα 11 φετινά γκολ της ομάδας του, ενώ ο ίδιος έχει πετύχει τα τρία από αυτά. Συνεπώς, θεωρείται απόφαση μεγάλου ρίσκου να μην ξεκινήσει σε ένα τόσο κρίσιμο ματς...

Όσο για τον Μάριν, έχει σαφώς τις περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τους άλλους δύο... ανταγωνιστές του για να ξεκινήσει στο ματς, είτε ως «10άρι» είτε ως αριστερός εξτρέμ. Ο Γερμανός ξεκουράστηκε το Σάββατο και δύσκολα θα μείνε εκτός σε δεύτερο σερί ματς. Οπότε το θέμα μοιάζει περισσότερο να είναι το σε ποια θέση θα επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει ο Χάσι...
  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags