Ο Εμάνουελ Εμενίκε μίλησε στην «Cosmote TV» μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους και δεν φοβήθηκε να αναλάβει την ευθύνη του, παραδεχόμενος ότι έπρεπε να ενεργήσει καλύτερα στη μεγάλη ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Έπρεπε να είχα κάνει κάτι καλύτερο στην πρώτη ευκαιρία που είχα, αλλά έτρεξα μεγάλη απόσταση, αν ήμουν πιο κοντά θα τα είχα πάει καλύτερα, είδα τον Πάρντο και προσπάθησα να του δώσω την μπάλα αλλά δεν τα κατάφερα. Σήμερα είμαστε απογοητευμένοι επειδή δεν νικήσαμε, αλλά είμαι εντυπωσιασμένος από την απόδοση της ομάδας μου, δεν περίμενα τέτοια βελτίωση. Ειδικά οι αμυντικοί έκαναν πολλή και καλή δουλειά, ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι για να πετύχουμε και ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.

Ο προπονητής είναι λίγες ημέρες εδώ και δεν έχει προλάβει να αλλάξει πολλά πράγματα, ωστόσο έχει μιλήσει στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και μας έχει εξηγήσει τι θέλει από εμάς. Παίζουμε εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα, έχω ξαναπαίξει απέναντί της, είναι μια σπουδαία, κορυφαία ομάδα, ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είδατε και σήμερα, όλοι έλεγαν ότι θα μας πατήσει η Γιουβέντους, ωστόσο εμείς τα πήγαμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα».