Ο Χένρικ Κλάουσεν ξεκίνησε την ομάδα του με τους: Βέσελς, Ρουντ, Ρέγκινιουσεν, Κρίστενσεν, Σόρενσεν, Καντρί, Αντρέασεν, Τζεμπά-Τζεμπά, Γιόχανσον, Γένσεν και Ουτάκα.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών, καθώς ο Καντρί εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Οντένσε αν και έδειχνε πως είναι καλύτερη, είχε πρόβλημα στην αμυντική της λειτουργία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ευκαιρίες για την Άαρχους και κυρίως από τα στημένα.

Μία εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν και η αρχή της επανάληψης, με την Οντένσε να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 49΄ με τον Αντρέασεν και έδειχνε να κλειδώνει το ματς. Ωστόσο στο 70΄ και τρία λεπτά μετά την αλλαγή του Τραορέ με τον Τζεμπά-Τζεμπά, όπου ο πρώτος επέστρεψε από τραυματισμό, η Άαρχους μείωσε στο σκορ με τον Μπεργκ καθώς η εικόνα του ματς έδειχνε ότι με τα λάθη των αμυντικών της Οντένσε θα ερχόταν και ένα γκολ από τους γηπεδούχους.

Τα προβλήματα στην άμυνα της Οντένσε δεν σταμάτησαν και η Άαρχους πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 76΄ με τον Λάρσεν. Όσες προσπάθειες και να έκαναν μετά οι ποδοσφαιριστές του Κλάουσεν έπεσαν στο κενό και η Οντένσε πέταξε δύο δικούς της βαθμούς. Στις καθυστερήσεις ο Τραορέ βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες και θα φανεί αργότερα αν δημιουργήθηκε πρόβλημα, καθώς προερχόταν από τραυματισμό.

Πηγή: leoforos.gr