Facebook Pixel Sportdog.gr | Αve Κώστα!!! Αυτοκράτορας ο Μανωλάς, έδωσε «αιώνια» πρόκριση στη Ρόμα και διέλυσε Μέσι-Μπάρτσα
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-10 23:35:00

Αve Κώστα!!! Αυτοκράτορας ο Μανωλάς, έδωσε «αιώνια» πρόκριση στη Ρόμα και διέλυσε Μέσι-Μπάρτσα

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Αve Κώστα!!! Αυτοκράτορας ο Μανωλάς, έδωσε «αιώνια» πρόκριση στη Ρόμα και διέλυσε Μέσι-Μπάρτσα

Σκόρερ και ήρωας ο Έλληνας στο 3-0 της Ρόμα, πέρασε και η Λίβερπουλ.

Γράφτηκε ιστορία στο Ολίμπικο, με την Ρόμα να καταφέρνει το ακατόρθωτο. Οι Ιταλοί νίκησαν με 3-0 την Μπαρτσελόνα, με τον Κώστα Μανωλά να πετυχαίνει το «χρυσό» τρίτο, ανέτρεψαν το εις βάρος τους 4-1 από το πρώτο ματς και πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών!

Στα ημιτελικά πέρασε και η Λίβερπουλ επικρατώντας εκτός έδρας της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1.
 

Ρόμα – Μπαρτσελόνα 3-0

Η Ρόμα πέταξε εκτός ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κούπα του Champions League με απίθανη ανατροπή.

Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με τον Τζέκο και πίεσαν την κάκιστη Μπαρτσελόνα χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρήκαν ως εμπόδιο τον Τερ Στέγκεν, που έκανε σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο 58’ ο Τζέκο κέρδισε πέναλτι, ο Ντε Ρόσι ευστόχησε και πέτυχε το 2-0, με το παιχνίδι να γίνεται θρίλερ!

Η Ρόμα συνέχισε να πιέζει με όλες της τις δυνάμεις. Ο Τερ Στέγκεν έκανε καταπληκτική απόκρουση σε κοντινή προβολή του Ελ Σααραουί στο 79’, όμως στο 82’δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να σώσει την ομάδα του. Ο κώστας Μανωλάς έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ και πέτυχε το γκολ της… ζωής, κάνοντας το 3-0!

Ο Έλληνας στόπερ ήταν συγκλονιστικός, καθώς στις καθυστερήσεις έσωσε δύο φορές την ομάδα του με σωτήρια τάκλιν μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα η Ρόμα να πανηγυρίσει μία απίθανη πρόκριση και να πετάξει εκτός συνέχεια την απογοητευτική Μπαρτσελόνα και τον «εξαφανισμένο» σε όλα τη διάρκεια του ματς, Λιονέλ Μέσι!

 

Рома – Барселона. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 1-2

Η Λίβερπουλ όχι απλά άντεξε στο Μάντσεστερ, αλλά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά με νίκη και μάλιστα με ανατροπή, αν και η αντίπαλός της έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία!

Η Σίτι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 2’ με κοντινό πλασέ του Ζέσους, ενώ στο 41’ είχε δοκάρι με ωραίο σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα.

Η φάση του αγώνα, ωστόσο, έγινε στο 42’ όταν ο Σανέ σκόραρε, με τον διαιτητή να ακυρώνει λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε έξαλλος με την απόφαση των διαιτητών, διαμαρτύρηθηκε έντονα μετά τη λήξη του ημιχρόνου και αποβλήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι Κόκκινοι γύρισαν το ματς και πήραν θριαμβευτική πρόκριση με νίκη. Ο Σαλάχ ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 56’, με τον Φιρμίνο να ολοκληρώνει την ανατροπή και να δίνει τη νίκη στη Λίβερπουλ στο 77’.

 

Манчестер Сити - Ливерпуль Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/4 финала. Ответный матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags