Οι Ιταλοί είχαν μοιραίο παίκτη τον Ντι Νατάλε, καθώς ο φορ των "φριουλιάνι" όχι μόνο είχε δοκάρι στο 0-0, αλλά έχασε και πέναλτι στο 1-1... Αυτός ήταν πάντως που στο 22` με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ στο 55` ο Ζερβινιό έδωσε... πάρτο-βάλτο στον Φαν Πέρσι που έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 69` ο Γουόλκοτ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ουντινέζε και με πλασέ έκανε το 2-1, βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή.

Το 2-2 στην Ολλανδία έμοιαζε να αφήνει κάπως ανοιχτούς τους λογαριασμούς στο ζευγάρι Μπενφίκα-Τβέντε, αλλά οι Πορτογάλοι με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Αλεξ Βίτσελ νίκησαν 3-1 στο Ντα Λουζ και πήραν την πρόκριση.

Ο Βέλγος στο 47` με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-0 και ο Λουιζάο στο 57` με κεφαλιά έγραψε το 2-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση. Πάλι ο Βίτσελ στο 66` με πλασέ σημείωσε το 3-0, ενώ οι Ολλανδοί έβαλαν το γκολ της τιμής στο 85` με τον Ρουίζ.

Την πρόκριση στους ομίλους πανηγυρίζει και η τσέχικη Βικτόρια Πλζεν εις βάρος της Κοπεγχάγης, καθώς νίκησαν και στη ρεβάνς (πρώτο ματς στη Δανία 1-3) με 2-1. Πάντως, στο 32` ο Μπολάνος έβαλε μπροστά στο σκορ τους Δανούς, αλλά αρχικά στο 67` ο Μπάκος ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις ο Ντουρίς με πλασέ έγραψε το τελικό 2-1.

Τέλος, η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ πήρε παληκαρίσια πρόκριση επί της Στουρμ Γκρατς μετά το 1-1 του πρώτου ματς, νικώντας με 2-0 μέσα στην Αυστρία. Ο Βολόντκο στο 36` με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ οι Λευκορώσοι σφράγισαν την πρόκριση με κεφαλιά του Σίμιτς στο 70`.