Facebook Pixel «Μας περιμένει καυτή υποδοχή στην Ελλάδα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-25 22:08:00

«Μας περιμένει καυτή υποδοχή στην Ελλάδα»

«Μας περιμένει καυτή υποδοχή στην Ελλάδα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν και τόνισε πως στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Καραϊσκάκη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, θα συναντήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα.

«Στα χαρτιά, ο Ολυμπιακός είναι λίγο πιο κάτω από την Αρσεναλ και την Ντόρτμουντ, αλλά είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει στο Champions League. Στην Ελλάδα μας περιμένει μια πολύ καυτή υποδοχή. Το λέω γιατί είχα πάει εκεί με τη Μονακό. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτή την έδρα. Όμως και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συναντήσουν μια κόλαση στο `Βελοντρόμ' όπου οι 40.000 οπαδοί μας ακούγονται σαν 60.000», ανέφερε αρχικά.

Οσον αφορά γενικά τον όμιλο ο Ντεσάν είπε: «Η Ντόρτμουντ μου κάθισε άσχημα στον λαιμό. Όμως είναι ένας όμιλος που όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν τις άλλες και αρκετά ισορροπημένος».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΜ, Βενσάν Λαμπρούν τόνισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Πιο δύσκολη από πέρυσι αλλά μπορούμε να περάσουμε. Για μένα η Μπουντεσλίγκα είναι ένα υπέροχο πρωτάθλημα και η Μπορούσια είναι η πρωταθλήτρια. Με την Αρσεναλ και τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags