Facebook Pixel Με αυτή τη «μεταγραφάρα» θα κάνει «όργια» η ΑΕΚ - Τον «έφερε» ο Ουζουνίδης, «έγκλημα» Χιμένεθ
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-23 00:15:00

Με αυτή τη «μεταγραφάρα» θα κάνει «όργια» η ΑΕΚ - Τον «έφερε» ο Ουζουνίδης, «έγκλημα» Χιμένεθ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Με αυτή τη «μεταγραφάρα» θα κάνει «όργια» η ΑΕΚ - Τον «έφερε» ο Ουζουνίδης, «έγκλημα» Χιμένεθ

Έξτρα «όπλο» από το πουθενά για την Ένωση.

Αν και ζορίστηκε, η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε στην Ουγγαρία, καθώς η νίκη με 2-1 επί της Βίντι ισοδυναμεί με μισή πρόκριση για τον Δικέφαλο, που θα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει τους ομίλους του Champions League.

Τον δρόμο για τη σπουδαία επικράτηση άνοιξε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, στοιχείο που έχει τη δική του σημασία. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε ακόμα ένα κρίσιμο εκτός έδρας τέρμα, δείχνοντας ότι η γκολάρα που είχε πετύχει κόντρα στη Σέλτικ δεν ήταν «πυροτέχνημα»

Ο διεθνής άσος έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά το γεγονός ότι θυμίζει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό του μετά από μια απογοητευτική σεζόν, όπως η περσινή.

Στο αποψινό παιχνίδι ο «Κλώνα» ήταν όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν πέτυχε το γκολ και θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλες φορές. Έμοιαζε να βρίσκεται μέσα φάση, ήταν φρέσκος και πραγματικός μπελάς για τους αντίπαλους αμυντικούς. Μοναδικό ψεγάδι στην παρουσία του αποτέλεσε το γεγονός ότι σπατάλησε 2-3 καλές ευκαιρίες.

Η αιτία για το ανέβασμα του Βίκτωρα Κλωναρίδη έχει… ονοματεπώνυμο. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος ξέρει τα «κουμπιά» του Έλληνα άσου. Όπως ακριβώς συνέβη και στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, η συνύπαρξή του «Κλώνα» με τον Εβρίτη τεχνικό είναι απόλυτα ευεργετική για τον «εκρηκτικό» άσο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον χρησιμοποιεί ως δεύτερο φορ και όχι στα άκρα, του δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και ο Έλληνας επιθετικος τον δικαιώνει. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μοιάζει… άλλος παίκτης σε σχέση με όσα παρουσίαζε πέρυσι, υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση απέτυχε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags