Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες για ΑΕΚ: «Με υπέρβαση και μεταγραφές περνά - Προβληματική η Μπάγερν, εξαιρετικός ο Άγιαξ»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-31 22:00:00

Ατακάρες για ΑΕΚ: «Με υπέρβαση και μεταγραφές περνά - Προβληματική η Μπάγερν, εξαιρετικός ο Άγιαξ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες για ΑΕΚ: «Με υπέρβαση και μεταγραφές περνά - Προβληματική η Μπάγερν, εξαιρετικός ο Άγιαξ»

Ο Κώστας Μιαούλης σχολιάζει τους αντιπάλους της Ένωσης.

 

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στους ομίλους του Champions League και η κληρωτίδα την έφερε στον 5ο όμιλο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με πολύ δυνατά ονόματα. Απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου, Άγιαξ και Μπενφίκα, η Ένωση θα κληθεί να κάνει υπέρβαση, σύμφωνα με τον Κώστα Μιαούλη.

Ο κορυφαίος σπόρτκαστερ του ΣΠΟΡ FM μίλησε στο sportdog και ανέλυσε τα προφίλ των αντιπάλων του Δικεφάλου. Ο συνάδελφος εξήρε τον Άγιαξ, υπογράμμισε ότι η Μπάγερν δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος και τόνισε, ότι οι κιτρινόμαυροι χρειάζονται ενίσχυση και υπέρβαση για να ελπίζουν στην ευρωπαϊκή συνέχεια. Διαβάστε τη συνέτευξη που παραχώρησε:

Κώστα πως είδες την κλήρωση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League;

«Η ΑΕΚ παίζει αντιμέτωπη με 11 Κύπελλα Πρωταθλητριών. Ο όμιλος σε σύγκριση με τους άλλους που βγήκαν δεν είναι άσχημος, γιατί η Ένωση απέφυγε βαρβάτα ονόματα, όπως Λίβερπουλ, Νάπολι, Παρί ή Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, Αϊντχόφεν. Βέβαια μεγάλο ρόλο θα παίξει σαφέστατα η σειρά των αγώνων».

Ποιες από τους αντιπάλους της ΑΕΚ που έπαιξαν στα προκριματικά ξεχωρίζεις;

«Εξαιρετική εντύπωση στα προκριματικά μου έκανε ο Άγιαξ που πέταξε έξω με χαρακτηριστική ευκολία, Στουρμ, Σταντάρ και Ντιναμό. Με βάση τα όσα είδαμε, Μπενφίκα και Άγιαξ είναι δυνατές, αλλά όχι αχτύπητες ομάδες».

Για τη Μπάγερν, τί έχεις να πείς;

«Η Μπάγερν έχει πολλά θέματα και δεν ξέρουμε πού θα της κάτσει η στραβή. Στη βαυαρική ομάδα παίζεται και σίριαλ τις τελευταίες ώρες με τον Μπόατενγκ και την Παρί Σεν Ζερμέν».

Που πρέπει να ενισχυθεί η ΑΕΚ για να είναι ετοιμοπόλεμη;

«Για την ΑΕΚ είναι μια τεράστια ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις, απέναντι σε πολύ ισχυρά club, αλλά για να σταθεί αξιοπρεπώς θέλει οπωσδήποτε χαφ, εξτρέμ, ίσως και ένα στόπερ ακόμα και ότι άλλο προκύψει είναι καλοδεχούμενο».

Θα πρέπει επίσης να καλύψει τις απουσίες των τιμωρημένων Λιβάγια-Λόπες...

«Πρέπει να δούμε πόσο βαρύς θα πέσει ο πέλεκυς. Αν η ΑΕΚ πάρει εξτρέμ, με την επιστροφή του Μπογέ καλύπτεται το κενό. Θα έχει Μάνταλο για πίσω από τον επιθετικό ή Μπογιέ. Επιπλέον έχει Γκάλο, Κλωναρίδη και αν πάρει και ένα ακόμα εξτρέμ, η θέση πίσω από τον φορ καλύπεται».

Η ΑΕΚ έχει ελπίδες πρόκρισης;

«Με 2-3 προσθήκες και υπέρβαση γίνεται. Θεωρώ πως κάποια από τις τρεις ομάδες θα πάρει πόντους από την Μπάγερν που είναι προβληματική φέτος. Δεν λέω θα αποκλειστεί, αλλά αν κάποια από τις τρεις κάνει ζημιά στους Βαυαρούς, ίσως πάρει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων. Βέβαια αυτό προϋποθέτει πως οι τρεις άλλοι θα μοιραστούν βαθμούς. Για μένα έτσι όπως έχω δει τις ομάδες το Μπάγερν-Άγιαξ είναι το δίδυμο που περνάει. Δίνω όμως κάποια τύχη για 3η θέση, για 2η θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags