Facebook Pixel "Πολύ καυτό το Καραϊσκάκη"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-28 12:26:00

"Πολύ καυτό το Καραϊσκάκη"

"Πολύ καυτό το Καραϊσκάκη"

Στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στάθηκε ο Στιβ Μανταντά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Γαλλίας.

Αναλυτικά ένα μέρος όσων είπε στο "football365.fr" ο 26χρονος πορτιέρο της Μαρσέιγ:

-Στιβ πώς νιώθεις μετά την κλήρωση του Champions League;

«Δεν αιφνιδιάστηκα, είναι περίπλοκος όμιλος αλλά είναι κλήρωση για το Champions League. Η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ είναι τα φαβορί. Η Άρσεναλ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά υπάρχει επίσης και η πρωταθλήτρια Γερμανίας, που παίζει πολύ καλά. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδος και θα είναι περίπλοκο. Είναι μια καλή και μεγάλη κλήρωση για το Champions League».

-Ελπίζεις ότι θα προκριθείτε;

«Πρέπει να έχεις αυτή τη φιλοδοξία. Είναι πιο απαιτητικός όμιλος από την περασμένη σεζόν και θα είναι πιο δύσκολο να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές και να μην μπούμε νωθρά όπως πέρσι».

-Θα παίξετε σε ωραία γήπεδα…

«Ναι, θα είναι μια απόλαυση να παίξεις στο “Έμιρεϊτς”, όπως και στου Ολυμπιακού. Έχει μόνο 33.000 θέσεις αλλά είναι πολύ “καυτή” έδρα. Μετά θα πάμε στο Ντόρτμουντ, σε ένα θρυλικό γήπεδο. Αυτό σου προκαλεί μεγαλύτερη ευχαρίστηση από άλλα γήπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags