Facebook Pixel Ο Βαλμπυενά δεν έφτανε...
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-29 00:03:00

Ο Βαλμπυενά δεν έφτανε...

Ο Βαλμπυενά δεν έφτανε...

O Ματιέ Βαλμπυενά σημειώσε δυο για τη Μαρσέιγ, την έβαλε μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ηττήθηκε εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια Λιλ με 3-2 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Championnat, παραμένοντας ακόμα χωρίς νίκη.

Στο 15' η Λιλ κόντρα στην ροή του αγώνα, άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα του Μπεριά απ' τα αριστερά, ο Μούσα Σο πετάχτηκε στη μπάλα και νίκησε τον Μανταντά.

Η ΟΜ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ του Ματιέ Βαλμπιενά σε διάστημα πέντε λεπτών γύρισε το παιχνίδι. Αρχικά, στο 57' το «μικρό ποδήλατο» ισοφάρισε με τυχερό τρόπο. Ο Βαλμπιενά έπιασε ένα δυνατό σουτ από τα είκοσι μέτρα. Η μπάλα αφού κόντραρε στον Σεντιού, άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Λαντρό.

Στο 62' μετά από δυνατό φάουλ του Σεϊρού, ο Λαντρό απέκρουσε ασταθώς, η μπάλα έφτασε στον Βαλμπιενά που με νέο σουτ έδωσε το προβάδισμα στη Μαρσέιγ.

Η χαρά των Μαρσεγέζων δεν κράτησε όμως για πολύ. Στο 67' ο Σεντιού με αριστερό σουτ μετά από σέντρα ακριβείας του Παγέ ισοφάρισε σε 2-2 για την Λιλ.

Στο 75' ο Ροντ Φανί ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Εντέν Αζάρ και ο διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο Μούσα Σο ευστόχησε από τα εννέα μέτρα και έδωσε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Μορέλ, Ντιαουαρά, Φανί, Ντιαρά, Σερού, Λούτσο, Βαλμπυενά (68' Ζινιάκ) , Ρεμί (81' Τζ. Αϊγιού), Α. Αϊγιού.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags