Από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις. Η τακτική της ΑΕΚ ήταν για γέλια και για κλάματα στην αναμέτρηση με τη Μπενφίκα. Η αμυντική της λειτουργία, δε, ήταν ανύπαρκτη.

Και φάνηκε από την πρώτη ευκαιρία των Πορτογάλων. Στο 6' ο Κόντι πηδάει μόνος του ύστερα από κόρνερ και παίρνει την κεφαλιά.

Στο πρώτο γκολ μετά το σουτ του Σέντσον που απέκρουσε ο Μπάρκας, ο Σεφέροβιτς παίρνει το ριμπάουντ και σκοράρει με άνεση, με τον Τσιγκρίνσκι να τον παρακολουθεί σαν χαζός...

Οι αμυντικές ολιγωρίες συνεχίστηκαν. Μόνος του πηδάει ο Φέισα στο 10' και παίρνει κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ.

Ο δε Μπακασέτας στο δεύτερο γκολ χάνει τον Γκριμάλντο που έκανε κοντρόλ με το κεφάλι και σκόραρε με το κεφάλι.

Αυτό φυσικά δεν είναι εικόνα ομάδας που θέλει να πάρει αποτέλεσμα σε ματς ομίλων του Champions League. Δεν παίζεις ποτέ με τέτοια αμυντική αφέλεια κόντρα σε μία ομάδα που λίγο καιρό πριν έδειχνε στο ελληνικό κοινό τι μπορεί να κάνει αν σε πετύχει παιδική χαρά στην άμυνά σου.

Όχι τίποτα άλλο, γελάνε και οι ΠΑΟΚτσήδες που δέχτηκαν τρελό πικάρισμα από Ενωσίτες για την ήττα τους στην Τούμπα, επειδή έφαγε 4 γκολ. «Θα δούμε και εσάς τι θα κάνετε με Μπενφίκα», έλεγαν όταν έγινε γνωστή η κλήρωση. Η ΑΕΚ τους δικαίωσε, δέχτηκε 2 γκολ στο πρώτο τέταρτο.

Δεν έχει ξαναγίνει...