Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατηγορητήριο-ΣΟΚ για ΑΕΚ - Έρχεται γερή... καμπάνα, τι έγραψε η UEFA - Η απάντηση της Ένωσης
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-28 18:09:00

Κατηγορητήριο-ΣΟΚ για ΑΕΚ - Έρχεται γερή... καμπάνα, τι έγραψε η UEFA - Η απάντηση της Ένωσης

Sportdog Team
Κατηγορητήριο-ΣΟΚ για ΑΕΚ - Έρχεται γερή... καμπάνα, τι έγραψε η UEFA - Η απάντηση της Ένωσης

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας, πότε βγαίνει η απόφαση.

Όπως αναμενόταν, η UEFA κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ για τα επεισόδια κόντρα στον Άγιαξ στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ, με το κατηγορητήριο να είναι ιδιαίτερα "βαρύ" για την Ένωση.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μετά τα όσα τραγικά σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, πριν αλλά και στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ, δεν… χαρίστηκε στην Ένωση και ουσιαστικά την «στήνει στον τοίχο»!

Η UEFA συγκεκριμένα κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ για αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί της στον αγωνιστικό χώρο, ανάμεσα στα οποία και μία βόμβα μολότοφ, για επεισόδια φιλάθλων, για ταραχές στην εξέδρα και ρίψη φωτοβολίδων προς την κερκίδα που φιλοξενούσε οπαδούς του Άγιαξ, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από το οπτικοακουστικό υλικό, για εισβολή οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο, για μη επαρκή οργάνωση του αγώνα, αλλά και για παρεμπόδιση πρόσβασης των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ σε συγκεκριμένα σημεία.

Μάλιστα, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, καθώς η υπόθεση θα εξεταστεί στις 13 Δεκεμβρίου και άμεσα θα υπάρξει η ανακοίνωση των ποινών.

Από την ΑΕΚ πάντως, ως πρώτη αντίδραση, αναφέρουν πως το κατηγορητήριο ήταν «αναμενόμενο»»!

Δεν γλιτώνει ούτε ο Άγιαξ!

Μεγάλη τιμωρία όμως αναμένεται να υπάρξει και για τον Άγιαξ, ο οποίος επίσης κλήθηκε σε απολογία από την UEFA για όσα έκαναν οι οπαδοί πέριξ και εντός του ΟΑΚΑ, πριν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σε ότι αφορά τον Αίαντα κατηγορείται κι αυτός για ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων από την πλευρά των οπαδών του, ενώ θα γίνει έρευνα για πιθανές ευθύνες των οπαδών του στα λοιπά επεισόδια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη-ΣΟΚ και όλα τούμπα: «Αυτοί έκαναν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Μπήκαν χωρίς εισιτήριο»

Αυτή θα είναι η τιμωρία της ΑΕΚ - Απίστευτα «εγκλήματα» στο ΟΑΚΑ - Η Original και οι «μάο-μάο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags