Facebook Pixel Δύσκολα προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Αγιού
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-07 22:42:00

Δύσκολα προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Αγιού

Δύσκολα προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Αγιού

Ο Αντρέ Αγιού δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Γκάνας με την Βραζιλία, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Ρεν (10/09) και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
 

Ο μέσος των Μασσαλών τραυματίστηκε την περασμένη Παρασκευή στην αναμέτρηση της Γκάνας με την Σουαζιλάνδη και δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν στο παιχνίδι της ομάδας του με την Βραζιλία στο Λονδίνο. Με την επιστροφή του στη Γαλλία υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι υποφέρει από τράβηγμα στον αριστερό του προσαγωγό.

Ο νεαρός μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον 10 ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος και θα λείψει από την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Ρεν το προσεχές Σάββατο (10/09).

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του. Αν τελικά λείψει, θα είναι μεγάλη απώλεια για τον Ντεσάμπ και τους «Φωκαείς» και φυσικά ευχάριστο νέο για τους ευρθρόλευκους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags