Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στους παίκτες των Πειραιωτών πως «η Μαρσέιγ είναι πολύ επικίνδυνη στα στημένα και μπορεί να κάνει την ζημιά ανά πάσα στιγμή». Στο εσωτερικό διπλό πάντως ο Βάσκος μπέρδεψε πρόσωπα και σχήματα.

Το θετικό είναι ότι κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε και ο Κοστάντσο αλλά και ο Ιμπαγάσα. Στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκαν και οι Ποτουρίδης, Γκρμπιτς ενώ ο Φετφατζίδης, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πάντως πρόκειται την Δευτέρας να προπονηθεί με την ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης με την Μαρσέιγ με την προπόνηση που θα γίνει την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Υπενθυμίζεται ότι η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για διάστημα 15 λεπτών. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τους Μασσαλούς.

Πηγή: gazzetta.gr