Ο Βαλβέρδε ανακάτεψε αρκετά τους παίκτες στο εσωτερικό διπλό. Τους μπέρδεψε σε σημείο που να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα παίξει με την Μαρσέιγ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κοστάντσο θα είναι ο βασικός πορτιέρε και την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Τοροσίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μοντέστο και ένας εκ των Φέισα, Μακούν. Για την θέση του αριστερού χαφ φαίνεται πως έχει αρκετές πιθανότητες ο Χολέμπας με έναν από τους Γέστε, Αμπντούν να πηγαίνουν δεξιά, τον Φουστέρ να παίζει πίσω από τον επιθετικό και τον Μιραλάς να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως η εκδοχή να πάει αριστερά ο Γέστε, όπως και αυτή του να παίξει ως βασικός φορ ο Τζιμπούρ και να μετατοπιστεί στις πτέρυγες ο Μιραλάς.

Στο μεταξύ αναφορικά με τον Ιμπαγάσα το ιατρικό τιμ συνέστησε στο τεχνικό επιτελείο να μην αγωνιστεί ο έμπειρος παίκτης, αν και είναι πλέον καλά. Επιπλέον δεν θα πρέπει να θεωρείται τόσο σίγουρη η συμμετοχή του Φετφατζίδη, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.

Πηγή: gazzetta.gr