Facebook Pixel Ύμνοι για τον "Μέσι" που δεν παίζει...
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-13 10:45:00

Ύμνοι για τον "Μέσι" που δεν παίζει...

Ύμνοι για τον "Μέσι" που δεν παίζει...

Τι και αν δεν είναι στην αποστολή για το ματς με την Μαρσέιγ, λόγω τραυματισμού, το επίσημο περιοδικό του Champions League, αποφάσισε να εκθειάσει από τους παίκτες του Ολυμπιακού τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Αρχικά, το περιοδικό της UEFA για το Champions League συστήνει τον "Φέτφα", παραθέτοντας το βιογραφικό του:

"Ένας έφηβος βετεράνος πήγε στον Ολυμπιακό σε ηλικία 13 ετών μετά από επτά χρόνια στη Γλυφάδα, όπου είχε παίξει και ο πατέρας του και μετά τις Ακαδημίες των Σουρμένων.

Ακόμα και τότε υπήρχε μεγάλη συζήτηση για το νεαρό ποδοσφαιριστή, με τον Ολυμπιακό να παλεύει με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Το ντεμπούτο του το έκανε το 2009, από εκεί και έπειτα υπήρξαν κάποιες συμμετοχές ακόμα αλλά πέρσι άρχισε να παίζει πιο συχνά, σκοράροντας δύο φορές και δημιουργώντας τρία τέρματα για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια του να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα.

Είναι μόλις 20 ετών και αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του στο Champions League. Είναι ήδη διεθνής, έχοντας και το ρεκόρ των τριών γκολ σε 8 αγώνες με την Ελλάδα".

Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στη σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι:

"Όπως θα περίμενε κανείς, λόγω και της σύγκρισης του με τον Λιονέλ Μέσι, έχει πολύ καλή ντρίμπλα και άριστο κοντρόλ με την μπάλα να κολλάει στα πόδια του. Στην ικανότητα του να δημιουργεί μπορεί να προσθέσει κανείς ότι κυνηγάει και το γκολ, καθώς και ότι έχει πολύ καλή τεχνική στο στρωτό παιχνίδι. Διακρίνεται για την ψυχραιμία του μέσα στο παιχνίδι και δύσκολα χάνει τη μπάλα λόγω του ταλέντου του και της ποδοσφαιρικής του εξυπνάδας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags