Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα ολυμπιακά Media:

Katimagiko.gr

Ο Θρύλος δεν πήγε «Καραϊσκάκη»...

Ο λαός του Ολυμπιακού ανυπομονούσε για την επιστροφή της ομάδας στο Champions League, αλλά ο Θρύλος δεν... κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο! Ένας Ολυμπιακός που υστερούσε σε ρυθμό και δυνάμεις ηττήθηκε με 1-0 από μία Μαρσέιγ που ήταν στις δυνατότητές του και τώρα οι ελπίδες για πρόκριση μειώνονται δραματικά.

Redplanet.gr

Τρίτη και 13...

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε 1-0 (Γκονσάλες 51') από την Μαρσέιγ, αποτέλεσμα που δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση στην φάση των "16".

Gavros.gr

Μπορούσε, αλλά...

Ο Ολυμπιακός αν και πάλεψε αρκετά, δεν τα κατάφερε (0-1) κόντρα στην Μαρσέιγ στην πρεμιέρα…

Rednews.gr

Ανέτοιμος και χωρίς λύσεις

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανέτοιμος, χωρίς λύσεις και χωρίς δυναμική στο παιχνίδι του, στο πρώτο κρίσιμο ματς της χρονιάς, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Μαρσέϊγ, για την πρεμιέρα των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σε κανένα σημείο του αγώνα δεν βρήκε ρυθμό, έδειξε μπερδεμένη στον χώρο του κέντρου και σε μία από τις λίγες επιθέσεις των μασσαλών προδόθηκε από την αμυντική διάταξη και δέχθηκε το γκολ από τον Λούτσο Γκονζάλες. Γενικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, αφού η απραξία στο πρωτάθλημα ήταν τροχοπέδη στα σχέδια του προπονητή των ερυθρολεύκων. Ότι πιο άσχημο για ξεκίνημα αυτή η ήττα αφού ο Ολυμπιακός υπολόγιζε στους βαθμούς στην έδρα του, για να διεκδικήσει κάτι καλό στον όμιλο.