Αναλυτικά επισήμανε: «Ήταν ένα μειονέκτημα το ότι παίξαμε ένα επίσημη παιχνίδι σήμερα σε αντίθεση με την Μαρσέιγ που έχει κανονικά πρωτάθλημα. Δεν εστιάζουμε σε αυτό η Μαρσέιγ έχει πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη. Έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και μας κέρδισε».

Για την διαφορά σε φυσική κατάσταση: «Η αλήθεια είναι πως είχε καλύτερη φυσική κατάσταση, ενώ είναι και μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο, αλλά στο δεύτερο μείναμε από δυνάμεις».

Για την συνέχεια: «Έχουμε ξεκαθαρίσει πως οι πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα βραβείο για εμάς και θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο Λονδίνο θα πάμε για να κερδίσουμε, ωστόσο βλέπουμε πως ο όμιλος έχει πολύ δυνατές ομάδες και κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο».

Για τις λίγες ευκαιρίες: «Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Στο πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκης δημιουργούμε ευκαιρίες, ωστόσο το Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικό. Η Μαρσέιγ δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, καθώς εκτός από το γκολ είχε ένα κόρνερ».

Για την πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίωρο: «Προσπαθούμε να καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον ρυθμό και να έχουμε αντοχή. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Σήμερα ξεκίνησαν οι Αμπντούν, Γιέστε και Φέισα, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά».