Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος τεχνικός:

Τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην Μαρσέιγ και πως είδατε τον Ολυμπιακό;
"Αυτό που άλλαξε για μας ήταν ότι είχαμε θέληση και όρεξη για νίκη. Ο Ολυμπιακός έκανε καλή αρχή και στα πρώτα 10' δεχτήκαμε πίεση. Μετά διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Είχαμε σωστές θέσεις στο γήπεδο και αυτό ήταν καλό για μας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με ποιότητα. Δεν κερδίσαμε μία μικρή ομάδα. Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα με ένα πολύ καλό κοινό".

Η νίκη ήταν σημαντική στιγμή για σας;
"Ναι, φυσικά. Έρχεται σε μία πολύ καλή στιγμή για μας σε μία δύσκολη έδρα. Ο δρόμος, όμως, είναι μακρύς ακόμα. Αυτή η νίκη θα μας δώσει ηρεμία και αυτοπεποίθηση".

Είχε ανεβασμένο ηθικό η ομάδα σας;
"Ναι έτσι είναι και είχαμε ομαδικότητα. Αμυνθήκαμε σωστά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία για την συνέχεια διότι έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Τα πράγματα, όμως, θα ήταν διαφορετικά αν είχε σκοράρει ο Τζιμπούρ".

Στο τέλος διαπιστώσατε κάτι κακό;
"Ψάχνετε να βρείτε κάτι αρνητικό για μας; Ναιν θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε. Χάσαμε την κατοχή της μπάλας. Υπήρχε κούραση και ο αντίπαλος πίεζε με καλούς επιθετικούς".

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε το πρώτο του επίσημο ματς, πιστεύετε ότι μπορεί να βελτιωθεί και να κερδίσει την Άρσεναλ και τη Ντόρντμουντ και αυτό να αποτελέσει αβαντάζ για σας και την ομάδα σας, που περάστε νικηφόρα από το γήπεδο Καραϊσκάκη;
"Το σημαντικό είναι ότι εμείς κερδίσαμε. Εμείς θα κοιτάξουμε τα δικά μας ματς. Τις προηγούμενες χρονιές είχαμε χάσει το πρώτο ματς και μετά προκριθήκαμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και θέλει χρόνο για να ενσωματωθούν οι παίκτες. Μπορεί να παίξε καλά και να κερδίσει την Άρσεναλ και την Ντόρντμουντ".

Τι σκέφτεστε για τον Μορέλ και τον Σεϊρού;
"Δεν αναφέρομαι ξεχωριστά σε κάθε παίκτη. Γενικά παίξαμε καλά. Έκανα τις επιλογές με βάση τους παίκτες που είχα έτοιμους και με βάση τις απουσίες. Θέλαμε να έχουμε ισορροπία στο γήπεδο. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και όλα πήγαν καλά".

Μείνατε ικανοποιημένος από το σύστημα;
"Είχα περισσότερες επιλογές σήμερα, ειδικά στην άμυνα, όπου επέστρεψε ο Τραορέ. Είχαμε καλή απόδοση και στο κέντρο και στην επίθεση. Αμυνθήκαμε σωστά ως ομάδα".

Η ομάδα σας είχε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρωτάθλημα;
"Όχι διαφωνώ δεν έχουμε δύο πρόσωπα. Και στο πρωτάθλημα είχαμε θέληση για νίκη. Μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις στην απόδοση, αλλά σε κάθε ματς έχουμε θέληση για τη νίκη. Δεν ανακάλυψα σήμερα την ομάδα μου, την ξέρω την ομάδα μου και πάντα δίνουμε το 100%."