Αναλυτικά:

«Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά από πέντε μήνες. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Αν δεν έχεις ένα παιχνίδι στα πόδια σου για πέντε μήνες, οπωσδήποτε είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις με μια ομάδα σαν τη Μαρσέιγ που έχει τριπλάσιο μπάτζετ από αυτό του Ολυμπιακού, και πέντε επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Θα μπορούσαμε να έχουμε φέρει και ισοπαλία, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα δήλωσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα. Τώρα ξεκινάμε, είμαστε αισιόδοξοι, ο πρώτος στόχος πάντα είναι το πρωτάθλημα και μία αξιοπρεπής πορεία στην Ευρώπη».

Η άποψή του για το μέλλον της ομάδας:

«Πιστεύω ότι όταν οι παίκτες πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους θα παίξουν πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό, και θα φανεί στην πορεία».

Σχετικά με το επόμενο παιχνίδι του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ τόνισε:

«Παιδιά θα πάμε καλά! Είμαστε αισιόδοξοι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από πέντε μήνες, και πάλι καλά πήγαμε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πυροβολούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Ευρώπη έχουν ακούσει πάρα πολλά άσχημα πράγματα τους τελευταίους μήνες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι μας να το στηρίξουμε. Αυτό έχει μεγάλη σημασία και για τους δημοσιογράφους και για όλους μας. Φανταστείτε όλους αυτούς του ξένους που έρχονται στην Ελλάδα, και έχουν ακούσει όλα αυτά που έχουν γραφτεί, ειπωθεί αλλά και συμβεί, το τελευταίο τετράμηνο».

Για το πώς στηρίζει ο ίδιος και ο Ολυμπιακός το ελληνικό ποδόσφαιρό σημείωσε:

«Εμείς το στηρίζουμε κάνοντας σοβαρές επενδύσεις, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε προπονητή, έχουμε παίκτες, και πιστεύω ότι έχουμε και μια πάρα πολύ σοβαρή διοίκηση».

Αναφορικά με την άψογη παρουσία του κόσμου σήμερα δήλωσε:

«Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να πω ήταν ότι θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είχε υποδειγματική συμπεριφορά, δεν άναψε ούτε ένας πυρσός. Πιστεύω ότι ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα. Θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω».

Και στην ερώτηση αν χρειάζεται πίστωση χρόνου η ομάδα απάντησε μονολεκτικά¨

«Σίγουρα».

Πηγή: katimagiko.gr