Facebook Pixel "Θα είμαστε καλύτεροι με Άρσεναλ!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-14 11:33:00

"Θα είμαστε καλύτεροι με Άρσεναλ!"

"Θα είμαστε καλύτεροι με Άρσεναλ!"

Ο περυσινός πρώτος σκόρερ των “ερυθρολεύκων”, Κέβιν Μιραλάς, απορεί ακόμη με τον εαυτό του για την φάση του 20ου λεπτού και εκφράζει την πίστη του στις δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού.

Δεν είχαν περάσει καλά-καλά 15 λεπτά από το σφύριγμα της λήξης του Πορτογάλου διαιτητή Προέντσα και στα αποδυτήρια της Μαρσέϊγ, τα συγχαρητήρια και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν.

Στον μακρύ διάδρομο που ενώνει την φυσούνα με την αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου, ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος άσος, Βινσέν Λιζαραζού που σχολίαζε το παιχνίδι για λογαριασμό της γαλλικής τηλεόρασης, είχε στήσει το δικό του πηγαδάκι με τον πρώην, πλέον, τεχνικό της Οζέρ, Γκι Ρου, που βρέθηκε στο γήπεδο “Καραϊσκάκη” για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Οι πλάκες και τα γέλια των παραγόντων της Ολιμπίκ – που γεύθηκε για πρώτη φορά φέτος την χαρά της νίκης – αρχίζουν να κοπάζουν, όταν σιγά-σιγά, κάνουν την εμφάνισή τους τα μέλη της πολυπληθούς γαλλόφωνης “παροικίας” των γηπεδούχων.

Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο Ζαν Μακούν, αλλά κυρίως ο Κέβιν Μιραλάς αντάλλαξαν αρκετές κουβέντες με τους συναδέλφους τους της Μαρσέϊγ και ειδικότερα ο 24χρονος Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, εισέπραξε την... ανακούφιση του Ντιντιέ Ντεσάν για την φάση του 20ου λεπτού, όταν – από πλεονεκτική, είναι αλήθεια, θέση – δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Μανταντά και να “ανοίξει” το σκορ...

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μιραλάς στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags