Δείτε τι γράφει για την αναμέτρηση ο βρετανικός Τύπος:

"Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν καλό ξεκίνημα με δύο συνεχόμενες νίκες επί της Ξάνθης και του Εργοτέλη και θα είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση παρά την ήττα τους από την Μαρσέιγ στον αγώνα της πρεμιέρας του Champions League. Όπως και στην Άρσεναλ, έτσι και στον Ολυμπιακό αρέσει το παιχνίδι κυριαρχίας και ειδικά το να έχει πλάτος στην ανάπτυξή του.

Ο στράικερ Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είδε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κατά του Εργοτέλη θα είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού και πολλά θα εξαρτηθούν γι' αυτόν από την προσπάθεια που θα καταβάλλει ο πλέι μέικερ Νταβίντ Φουστέρ.

Οι πλάγιοι Φραν Γέστε και Τζαμέλ Αμπτνούν θα είναι ίσως οι δύο πιο σημαντικοί παίκτες του Ολυμπιακού και μπορούν να δημιουργήσουν στους φουλ μπακ της Άρσεναλ τεράστια προβλήματα, ειδικά στις αντεπιθέσεις.

Πάντως, όπως και οι κανονιέρηδες, έτσι και οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν πρόβλημα στην άμυνα και έχουν αποτύχει να διατηρήσουν το μηδέν φέτος σε επίσημο αγώνα. Υπάρχει όμως ο Όλοφ Μέλμπεργκ με την μεγάλη εμπειρία από Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Άστον Βίλα, ο οποίος είναι αβαντάζ για τον Ολυμπιακό".