Ας πάρουμε όμως τα ματς ανά όμιλο, καθώς με τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής αποκτά ενδιαφέρον και η βαθμολογία των ομίλων.

Περίπατο η Μπάγερν, κίνδυνος για Σίτι!

Στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, η Μπαγερν επικράτησε με σχετική άνεση της Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας με 2-0, σε ένα ματς που το... καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γκόμεζ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 38' με κοντινό σουτ από... ριμπάουντ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον ίδιο τρόπο. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νάπολι επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ, με τον Χάμσικ να ανοίγει το σκορ στο 14' και τον Καβάνι στο 17' να... τελειώνει το παιχνίδι. Οι Βαυαροί είναι μόνοι πρώτοι με έξι πόντους και το 2/2, ενώ οι Άγγλοι έχουν μόλις έναν βαθμό και πλέον βρίσκονται σε κίνδυνο. Η Νάπολι έφτασε τους τέσσερις πόντους, ενώ οι Ισπανοι είναι τελευταία με μηδέν.

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι 2-0
(38', 45+1' Γκόμεζ)

Νάπολι-Βιγιαρεάλ 2-0
(14' Χάμσικ, 17' (πεν.) Καβάνι)

Η βαθμολογία:

Μπάγερν Μονάχου 6
Νάπολι 4
Μάντσεστερ Σίτι 1
Βιγιαρεάλ 0

Θα γίνει... μάχη!

Στον δεύτερο όμιλο, είχαμε από νωρίς την εκτός έδρας νίκη της Ίντερ μεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-2, ενώ το βράδυ Τράμπζονσπορ και Λιλ έμειναν στο 1-1. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με τον Σο στο 30', ωστόσο οι Τούρκοι ισοφάρισαν στο 75' με τον Κόλμαν. Πλέον, η «Τράμπζο» είναι στην πρώτη θέση με τέσσερις πόντους, ακολουθούν οι Ιταλοί με 3 και οι Γάλλοι με 2. Έναν πόντο έχει η ΤΣΣΚΑ.

Τράμπζονσπορ-Λιλ 1-1
(75' Κόλμαν / 30' Σό)

1. Τράμπζονσπορ 4
2. Ιντερ 3
3. Λιλ 2
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1

«Βόμβα» με... ανατροπή στο Μάντσεστερ!

Στον τρίτο όμιλο είχαμε το σπουδαιότερο ματς της βραδιάς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ιδανικά κόντρα στην Βασιλεία και προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Γουέλμπεκ στο 15' και στο 17' με 2-0. Όλα έδειχναν πως οι «μπέμπηδες» θα είχαν ένα εύκολο βράδυ, ωστόσο το δεύτερο μέρος ήταν... εφιαλτικό για αυτούς. Η Βασιλεία με τον Φ. Φράι μείωσε στο 58', ενώ ο Α. Φράι με τέρματα στο 60' και στο 76'... προσπέρασε για το 2-3! Στο τελευταίο τέταρτο οι πρωταθλητές Αγγλίας πίεσε ασφυκτικά και τελικά ισοφάρισαν στο 90' με τον Γιανγκ. Στην συνέχεια έχασαν ευκαιρίες και για ακόμα ένα γκολ, ενώ μία καλή φάση είχαν και οι φιλοξενούμενοι. Στο άλλο ματς, η Μπενφίκα πήρε τη νίκη... σβηστά μέσα στην έδρα της Οτελούλ Γκαλάτι με 1-0. Πλέον, η Βασιλεία είναι πρώτη με τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και η Μπενφίκα. Δύο έχει η Γιουνάιτεντ και κανέναν η Γκαλάτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βασιλεία 3-3
(15', 17' Γουέλμπεκ, 90' Γιανγκ / 58' Φ.Φράι, 60', 76' Α.Φράι)

Οτελούλ Γκαλάτι-Μπενφίκα 0-1
(41' Σέζαρ)

Βαθμολογία

1. Βασιλεία 4
2. Μπενφίκα 4
3. Μάντσεστερ Γ. 2
4. Οτελούλ 0

«Αναστήθηκε» ο Κακά!

Στον τέταρτο όμιλο αν και όλοι περίμεναν ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Άγιαξ, οι Ισπανοί έκαναν... πλάκα. Προηγήθηκαν στο 25' με τον Ρονάλντο μετά από ωραία συνεργασία και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ενώ το 2-0 έγινε με ωραίο σουτ του Κακά στο 41' Ο Βραζιλιάνος ήταν πρωταγωνιστής και στο τρίτο γκολ των Μαδριλένων, καθώς έκανε... όλη την δουλειά μέσα στην περιοχή και την τελευταία στιγμή έδωσε στον Μπενζεμά που από κοντά έκανε το τελικό 3-0. Στο άλλο ματς, η Λιόν επικράτησε άνετα 2-0 τς Ντιναμό Ζάγκρεμ, με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο.

Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ 3-0
(25' Κ.Ρονάλντο, 41' Κακά, 49' Μπενζεμά)

Λιόν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0
(23' Γκομίς, 42' Κονέ)

Η βαθμολογία:

1. Ρεάλ 6
2. Λιόν 4
3. Άγιαξ 1
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0