Facebook Pixel Αχ αυτό το μομέντουμ...
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-28 09:36:00

Αχ αυτό το μομέντουμ...

Αχ αυτό το μομέντουμ...

Στο... μομέντουμ που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης των δύο ομάδων, αναφέρθηκε ο Ιμπαγάσα.

«Είναι δύσκολο ματς. Από την κλήρωση ξέρεις ότι ένα παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι τεράστιο εμπόδιο όχι μόνο για μας, αλλά για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Ειδικά στην Αγγλία είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Το κακό για μας είναι ότι τους πετυχαίνουμε τώρα σε ένα μομέντουμ το οποίο είναι υπέρ τους», σχολίασε αρχικά ο πεπειραμένος άσος μέσω του "Πρωταθλητή".

Ανεβαίνει η Άρσεναλ: «Έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν και αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Θα προτιμούσα να τους παίζαμε στην πρεμιέρα που δεν είχαν πιάσει ακόμα την καλή απόδοση που έπιασαν με την Μπόλτον».

Κερδίζουν οποιονδήποτε αντίπαλο: «Το είδα το παιχνίδι με την Μπόλτον στο βίντεο και χωρίς να εντυπωσιάσουν έδειξαν ότι βρίσκουν σιγά σιγά τον πραγματικό τους εαυτό. Έχουν σπουδαίους παίκτες και αν πιάσουν απόδοση μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο».

Τίποτα δεν είναι αδύνατο: «Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για κάτι καλό. στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αν έχουμε και λίγη τύχη πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags