«Και τα έξι παιχνίδια είναι δύσκολα. μπαίνεις στην μεγάλη διοργάνωση. Αυπομονείς να αγωνιστείς σε αυτή την διοργάνωση. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν σε ενα καταπληκτικό γήπεδο. Για μένα ο πρωτος αντίπαλος ειναι ο ίδιος ο εαυτός του και όχι η Άρσεναλ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ανατολάκης.
 
Για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ: «Ήταν λογικό το αποτέλεσμα. Όταν δεν έχεις επίσημα παιχνίδια στα πόδια σου δεν μπορείς να κάνεις πολλά, είναι τελείως διαφορετικό το να δίνει φιλικά παιχνίδια». 
 
Για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα ανέφερε: «Στην Ελλαδα ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά του αλλά καταφέρνει και παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Πιστεύω σιγά-σιγά θα αρχίσει και θα αποδιδει αυτό που θέλει τόσο ο κοσμος όσο και ο κ.Βαλβερδε και ο Βαγγέλης Μαρινακης»
 
Για το αν οφειλόταν κάπου ότι ο Ολυμπιακος δεν κέρδιζε τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν μπορώ να σου δωσω απαντση, θεωρώ ότι αν η ομάδα δεν κερδισει τον εαυτό της και με τηντελευταια ομάδα να αγωνιστείς θα χάσεις».
 
Για το αν έχει κάποιο προαίσθημα για το σημερινό παιχνίδι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε. «Προαίσθημα; Μου είπε ο πρόεδρος (Γιώργος Καρατζαφέρης) να το παίξω ισοπαλία».

Τέλος, κλείνοντας ο Γιώργος Ανατολάκης ανέφερε ότι αν την πρώτη αγωνιστική οι Πειραιώτες δεν είχαν ηττηθεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. «Νομίζω ότι με ισοπαλία κόντρα στην Μαρσέιγ πιστυεύω ότι όλα θα ήταν διαφορετικά, όλοι θα ήταν το ίδιο».
 
Πηγή: gazzetta.gr