Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Sentra 103,3":

"Ελπίζουμε να διατηρηθεί καλός ο καιρός, γιατί ξέρουμε πως σε γλιστερό τερέν παίζουν καλύτερα. Ξέρουμε πως η Αρσεναλ είναι ανώτερη ομάδα κι εμείς δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τουλάχιστον να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό. Η Αρσεβαλ είναι καλύτερη, είναι πολύ γρήγορη κι έχουν μάθει να αγωνίζονται σε γλιστερό τερέν".

Για το αν είναι καθοριστικές οι απουσίες των Ζερβίνιο, Γουόλκοτ:

"Προσωπικά, πιστεύω πως δεν θα παίξουν μεγάλο ρόλο αυτές οι απουσίες. Κατά τομ παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες όλα αυτά χρονιά με ανάλογες, πολύ σημαντικές απουσία. Εχει αποδειχθεί πως το σύνολο είναι που μετράει και σήμερα η Αρσεναλ θα έχει στη σύνθεσή της πολλά νέα παιδιά, που θα θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Σίγουρα, πάντως έχει τη σημασία του όταν λείπουν παίκτες με προσωπικότητα από μία τέτοια ομάδα. Χάνει λίγο σε ενέργεια, αλλά πιστεύει όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό".

Για το αν η Αρσεναλ ψάχνει τη νίκη και για βελτίωση της ψυχολογίας:

"Λογικό είναι αυτό για μία ομάδα σαν την Αρσεναλ. Ξέρουν ότι δεν είμαστε τόσο καλή ομάδα όσο η Αρσεναλ και ότι προερχόμαστε από ένα όχι τόσο καλό πρωτάθλημα. Ισως αυτό το σημείο εμείς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε γιατί ίσως να την πατήσουν, επειδή νομίζουν ότι θα κερδίζουν εύκολα. Με λίγο καλή δική μας απόδοση και μία όχι και τόσο καλή δική τους, ίσως καταφέρουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο".

Για τα απαξιωτικά σχόλια του «κατασκόπου» της Αρσεναλ:

"Θα τα πούμε στις 10 παρά τέταρτο! Ναι, τα σχόλια αυτά έγιναν αντικείμενο συζήτησης και δεν έχουμε συνηθίσει να εκφράζονται με ανάλογα λόγια, όπως με αυτά που φέρεται να εκφράστηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Το ξέρουμε πως δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και τέτοια αλαζονικά σχόλια προφανώς δεν θα έπρεπε να γίνουν. Εμείς καλούμαστε να αποδείξουμε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι".