Facebook Pixel Η "κλειστή" του Φράνκο, ανοιχτή πληγή του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-29 12:20:00

Η "κλειστή" του Φράνκο, ανοιχτή πληγή του Ολυμπιακού!

Η "κλειστή" του Φράνκο, ανοιχτή πληγή του Ολυμπιακού!

Αυτό με τον Κοστάντσο είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν είναι ότι "τρώει" όλα τα γκολ όρθιος, αλλά τα περισσότερα απ' αυτά είναι και στην κλειστή του γωνία! Τροχονόμος κανονικός, δηλαδή.

Χθες κόντρα στην Άρσεναλ ο Κοστάντσο κατάφερε να κάνει μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση. Τον εξέθεσε, βέβαια, και η άμυνα στο πρώτο 20ο λεπτό, αλλά όταν έπρεπε να δράσει ήταν πάλι ...πέρα βρέχει.

Στο πρώτο γκολ δεν φέρει μεγάλη ευθύνη αν και περιμένεις σε ένα τόσο μεγάλο ματς να κάνει επιτέλους και τη μεγάλη επέμβαση, την οποία αγνοεί όσο καιρό παίζει στον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο γκολ, όμως, έβαλε τη ...σφραγίδα του. Κατάφερε κι "έφαγε" το δεξί πλασέ του αριστεροπόδαρου μπακ (Αντρέ Σάντος) στην κλειστή γωνία. Αυτή, δηλαδή, που υποτίθεται φύλαγε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το ...πετυχαίνει αυτό ο Αργεντινός.

Το ίδιο έγινε και στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο "Καραϊσκάκη" κόντρα στη Μαρσέιγ με το γκολ του Λούτσο Γκονζάλες. Πάλι στην κλειστή γωνία το δέχθηκε ο Φράνκο.

Αλλά και στο πρωτάθλημα το ίδιο. Στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας όταν ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο Φάληρο την Ξάνθη το γκολ του Μαρσελίνιο ήταν πάλι στην κλειστή γωνία. Ένα γκολ που, όπως λένε όλοι οι τερματοφύλακες και προπονητές, δεν ...μπαίνει από εκεί.

Βέβαια, είναι και το γκολ στο "Παγκρήτιο" με το φάουλ του Ρομάνο. Εκεί ο Αργεντινός φύλαξε καλά την κλειστή του. Τόσο καλά που το "έφαγε" όρθιος στην ...ανοιχτή του! Ούτε που κουνήθηκε, δηλαδή...

Γενικά ο Αργεντινός προκαλεί εκνευρισμό με την απάθεια που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, αλλά και με τις αντιδράσεις του, που στην ουσία δεν έχει...

Τέσσερα επίσημα παιχνίδια και δεν έχει κάνει μια υπερπροσπάθεια να πιάσει ένα σουτ. Δεν έχει κάνει μια εκτίναξη, βρε αδερφέ.

Κι αυτό το βλέπει και ο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν παύει να του τα "χώνει" σε κάθε ματς. Χθες ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να του φωνάζει για μια λάθος πάσα στον Μαρκάνο (άλλο κελεπούρι κι αυτό...). Και απ' ότι φαίνεται η ώρα του Μέγερι δεν αργεί...

Θυμηθείτε τα γκολ που έχει δεχθεί ο Κοστάντσο στην κλειστή του γωνία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags