Αξιζε κάτι παραπάνω από το τίποτα που έβαλε στις αποσκευές του. Πάτησε την Αρσεναλ μέσα στο «Emirates».

Ωραία, ας ακολουθήσουν τότε και κάποιες εύλογες απορίες που προέκυψαν κυρίως από τις επιλογές του Βαλβέρδε και μέσα στο ματς αποδείχθηκαν ολίγον αναποτελεσματικές.

Οπως ας πούμε η επιλογή του Μαρκάνο αντί του Αβραάμ, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να κάνει στις μονές φάσεις εύκολα πουλήματα στην μπάλα και στις ζυγές να στέκεται στα πόδια του.

Επίσης η χρησιμοποίηση του Φέισα αντί του Μακούν φερ' ειπείν ή του Μοντέστο μόλις ως αλλαγή, όπως και να το κάνουμε ξενίζουν. Αλλά ας είναι

Ο Ολυμπιακός όντως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω στο Λονδίνο, αλλά πρόσφερε δύο εύκολα γκολ στην Αρσεναλ. Υπό άλλες συνθήκες θα είχε καταρρεύσει και θα κινδύνευε με διασυρμό.

Ωστόσο το πάλεψε, μπήκε άμεσα στο ματς, μείωσε και είχε κάμποσες ευκαιρίες για το κάτι παραπάνω. Κλασική η ευκαιρία του Τζιμπούρ, ακόμα πιο κλασική το δοκάρι του Τοροσίδη.

Εν τέλει έμεινε στο μηδέν και πλέον θα παίξει την τρίτη θέση του ομίλου (ως φαίνεται) με την Ντόρτμουντ, καθώς ήδη η Μαρσέιγ και η Αρσεναλ έχουν πάρει σαφές προβάδισμα στον όμιλο που με δυσκολία θα ανατραπεί.

Πηγή: Goal

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr